Detaylar
Kim cevapladı?@talongod, @mortem.dll sepetimde tuttuğum F16 5060 i7 32 GB RAM dual channel GPN teknoloji olarak 67.899 TL civarı idi. Stok bitmiş durumda. Teknorya satıcısında 69.999 TL.
75-76 baremine Omen 16 5070 bulabildim %100 sRGB. Sizin bir öneriniz var mı? 32 GB dual channel sistem 5060 olarak. 5070M GPU alınmaya değer olmadığını biliyorum ama F/P özelliği nezdimde azalmaya başladı çünkü 70 bin baremine dayandık.
69.999 TL olarak biliyordum, bu model şu sıralar çokça satıldığı için Teknorya zam yapmış...
75-76 baremine Omen 16 5070 bulabildim %100 sRGB. Sizin bir öneriniz var mı? 32 GB dual channel sistem 5060 olarak. 5070M GPU alınmaya değer olmadığını biliyorum ama F/P özelliği nezdimde azalmaya başladı çünkü 70 bin baremine dayandık.
69.999 TL olarak biliyordum, bu model şu sıralar çokça satıldığı için Teknorya zam yapmış...
Dosya Ekleri
OMEN 16 ve 17'ye sıcak bakmıyorum pek. F16 hala en makul seçenek gibi görünüyor. Dönem dönem 66'lara düştüğünü gördük bu cihazın. Bence yine düşecektir, beklemeye değer.@talongod, @mortem.dll sepetimde tuttuğum F16 5060 i7 32 GB RAM dual channel GPN teknoloji olarak 67.899 TL civarı idi. Stok bitmiş durumda. Teknorya satıcısında 69.999 TL.
Teknorya'ya güven olmuyor ya, Acer Predator'ü de tek satan kendileri olunca zam yaptılar. GPN iyi idi, stok bitmeseydi.OMEN 16 ve 17'ye sıcak bakmıyorum pek. F16 hala en makul seçenek gibi görünüyor. Dönem dönem 66'lara düştüğünü gördük bu cihazın. Bence yine düşecektir, beklemeye değer.
Benim Teknorya'dan yana hiç problemim olmadı. 3-4 defa laptop almışlığım olmuştur onlardan.Teknorya'ya güven olmuyor ya, Acer Predator'ü de tek satan kendileri olunca zam yaptılar. GPN iyi idi, stok bitmeseydi.
Benim Teknorya'dan yana hiç problemim olmadı. 3-4 defa laptop almışlığım olmuştur onlardan.
Bildiğim modelleri insanlara öneriyorum, lakin bilmedigim 2 model daha var. Legion 5 bakarsanız sevinirim, fiyat şu an için TUF F16 ile aynı denilebilir.
İkisi 72-74K arasında bir şey olmalı 1. 000 TL oynuyor.
Dosya Ekleri
Ryzen 7 260'ı eledim. Kötü işlemci değil, güzel de bir işlemci fakat 13-14. nesil HX'ler (Legion'da i7-13650HX, F16'da i7-14650HX) çekirdek, L3 ve passmark bakımından daha iyi.Bildiğim modelleri insanlara öneriyorum, lakin bilmedigim 2 model daha var. Legion 5 bakarsanız sevinirim, fiyat şu an için TUF F16 ile aynı denilebilir.
İkisi 72-74K arasında bir şey olmalı 1. 000 TL oynuyor.
Legion seri genel anlamda başarılı fakat F16 ile kıyasladığımızda F16'da 14650HX bulunuyor, Legion'da 13650HX. Buna rağmen Legion daha pahalı, bir de 15.3 inç imiş, 16'ya göre fark eder bu boyut.
Benim tercihim F16'dan yana olurdu.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
@Unlishimaide, benim Legion tarafında seçimim Ryzen 7 260 olurdu. Evet daha az performans veriyor çünkü verimli bir CPU. Diğerleri gibi 157W TDP değeri yok CPU'da.
Legion serisi ayrıca F16 serisinden daha Premium. Bu da onu güçlü seçeneklerden birisi yapıyor. Boyutu küçük olduğu için soğutma konusunda İntel CPU ile problem yaşanabilir o yüzden AMD CPU tercih edin Legion tarafında.
Gelelim OMEN konusuna. Eğer garanti servisleri ile işiniz olmayacaksa tercih edilebilir. Ben Omen cihazların tasarımlarını beğeniyorum. Soğutma konusunda da problemli cihazlar değiller. Alternatif olarak kalabilirler.
Genel anlamda bakacak olursak, benim ilk tercihim Legion ikincisi F16 üçüncüsü ise Omen olurdu.
Legion serisi ayrıca F16 serisinden daha Premium. Bu da onu güçlü seçeneklerden birisi yapıyor. Boyutu küçük olduğu için soğutma konusunda İntel CPU ile problem yaşanabilir o yüzden AMD CPU tercih edin Legion tarafında.
Gelelim OMEN konusuna. Eğer garanti servisleri ile işiniz olmayacaksa tercih edilebilir. Ben Omen cihazların tasarımlarını beğeniyorum. Soğutma konusunda da problemli cihazlar değiller. Alternatif olarak kalabilirler.
Genel anlamda bakacak olursak, benim ilk tercihim Legion ikincisi F16 üçüncüsü ise Omen olurdu.