Her türden oyun önerisi

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Ciddi ciddi oyun bulamıyorum, bilinen neredeyse çoğu AAA oyunu oynadım, indie oyunlarından'da neredeyse hepsini oynadım bile diyebilirim. Param olmadığı için Squad, DayZ tarzı oyunları alamıyorum maalesef. Hollow Knight/Dead cells tarzı indie oyunları severim, çoğunluklada oynadım benzerlerini. Oyun önerilerinizi bekliyorum. Outer wilds oynamayı düşünüyorum ancak çok karışık gelir diye korkuyorum. Survival oyunları ile aram yok pek, korku oyunlarını severim.

Her türden demek yanlış bence hocam. İlla sevdiğin bir yer vardır. MOBA için LoL, RPG için Metin2 öneririm. İyi Sosyaller.

Eğer sunucular aktifse, paralı olmadan Battlefield 6 denemeni öneririm. Onun haricinde açık dünyalı gacha oyunu wuthering waves'de bakabilirsiniz.

Her türden demek yanlış bence hocam. İlla sevdiğin bir yer vardır. MOBA için LoL, RPG için Metin2 öneririm. İyi Sosyaller.
Her türden dememiştim aslında, düzenlenmiş başlık.

Hocam bu tarz oyunlar bakmıyorum şuanda.

Her türden demek yanlış bence hocam. İlla sevdiğin bir yer vardır. MOBA için LoL, RPG için Metin2 öneririm. İyi sosyaller.

LoL aktif olarak oynuyorum, şu aralar ara verdim. Metin2 işine hiç girişmek istemiyorum, girişeceğimide sanmam.

Eğer sunucular aktifse, paralı olmadan Battlefield 6 denemeni öneririm. Onun haricinde açık dünyalı gacha oyunu wuthering waves'de bakabilirsiniz.
Dediğiniz tarzda oyunları pek sevmiyorum maalesef.

Hocam buyrun eminim oynamadığınız vardır:

BF6 açık beta süresi bitti.

Assassin's Creed serisini oynayın, hele şu Rogue ve öncesi en iyileridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…