(-) olarak yazdıklarım oynamadığım olanlar. Belirttim.Oyuna sahipmiş oynamamış olabilir onu belirtmemiş.
Detaylar
Kim cevapladı?(-) Olarak yazdıklarım oynamadığım olanlar. Belirttim.
Benim hatam, bu ara çok dalgınım
Bu oyunların linklerini ve sıralamalarını atabilir misiniz?Oynayıp oynamadığını yazmamışsın ama bunların hepsini mutlaka denemeni tavsiye ediyorum.
Metro, Witcher, Horizon, Silent Hill 2, Reisdent Evil, TLOU, Ghost of Tsushima-Yotei, A Plague Tale, GoW.
SHERLOCKED
Başarılı
Hollow Knight oyna kafayı ye.
Ah, şu oyun. Konsoldan oynamıştım birkaç saatliğine.
sağlık olsun
Yetkin
Bence Dünyanın en iyi oyunu olan Resident Evil 4'ü (2005) oynamanızı öneririm. Ondan sonra NFS Underground 2 ve NFS Most Wanted 2005 öneririm. Aksiyon isterseniz Crysis 1, (veya remastered) ardından ise Crysis Warhead öneririm. Önerebileceğim pek çok oyun var, bazıları bunlar. Eski NFS oyunları hiçbir yerde satılmıyor, bu yüzden korsan oynuyorum.
Fallout 3 öneririm. Atmosferi ve açık Dünyasına hayranım. TES 5 Skyrim de çok başarılıdır.
Fallout 3 öneririm. Atmosferi ve açık Dünyasına hayranım. TES 5 Skyrim de çok başarılıdır.
SHERLOCKED
Başarılı
Bi eşik var. O eşiği geçince çok güzel oluyor oyun ama oraya kadar ızdırap.Ah, şu oyun. Konsoldan oynamıştım birkaç saatliğine.
- Makaleler
- 1
Dead Cells veya Witcher 3.
The Last of Us serisi, Marvel's Spider-Man, Uncharted 4, God of War gibi Sony oyunlarını sevebilirsiniz eğer Sony kapsamının dışına çıkarsak kafa dağıtmalık Forza Horizon 5 öneririm online olarak da ben Valorant oynuyorum (internet bozuk bu aralar oynayamıyorum) gibi gibi.