Detaylar
Kim cevapladı?Assassin's Creed serisine hangi oyundan başlamam gerekiyor? Baştan sona sıralaması nasıl?
İlk iki oyunu Steam'den alıp, Wild Hunt Complete Edition'ı Epic Games'ten almak mantıklı mı? Yani kısaca DLC'li versiyona gerek var mı?The Witcher 3: Wild Hunt. İndirimde 3 dolardı en son Steam'de.
Uncharted 4, PC oyunu mu? Bulamadım.The Last of Us serisi, Marvel's Spider-Man, Uncharted 4, God of War gibi Sony oyunlarını sevebilirsiniz eğer Sony kapsamının dışına çıkarsak kafa dağıtmalık Forza Horizon 5 öneririm online olarak da ben Valorant oynuyorum (internet bozuk bu aralar oynayamıyorum) gibi gibi.
Son düzenleme:
Uncharted 4 ve Uncharted Kayıp miras tek paket olarak satılıyor diye biliyorum Uncharted Hırsızlar Mirası yazarsanız bulursunuz.Assassin's Creed serisine hangi oyundan başlamam gerekiyor? Baştan sona sıralaması nasıl?
İlk iki oyunu Steam'den alıp, Wild Hunt Complete Edition'ı Epic Games'ten almak mantıklı mı? Yani kısaca DLC'li versiyona gerek var mı?
Uncharted 4, PC oyunu mu? Bulamadım.
Hem %67 indirimdeymiş tesadüfe bakın 700₺ falan.
Uncharted 4 ve Uncharted kayıp miras tek paket olarak satılıyor diye biliyorum Uncharted hırsızlar mirası yazarsanız bulursunuz.
Hem %67 indirimdeymiş tesadüfe bakın 700₺ falan.
Epic Games belli ki bir ara ücretsiz dağıtmış almışım.
Steam;
Epic Games;
Sepetlerim bu şekilde. Assassin's Creed serisinde kafam karıştı diğer oyunlara kötü demişler o yüzden resimdeki üçünü tercih ettim. Değiştirmemi önerdiğiniz bir şey varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Son düzenleme: