AdGuard DNS vardı otomatik yaptım gene açılmadı, direk özel DNS adresini kapattım yine açılmıyor.@3586 nasil açılmaz, ozel DNS falan kullaniyorsan belki ondandir.
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Adblock engelliyor olabilir mi?AdGuard DNS vardı otomatik yaptım gene açılmadı, direk özel DNS adresini kapattım yine açılmıyor.
Şahsen kullanışlı olması açısından convertio öneriyorum. Reklamsız ve üstelik 10 dönüştürme sınırınız var.Merhaba,
Sizlere yıllardır kullandığım, gerek görsel, gerek belge, gerek video, her türlü dosyayı online çevirmenize imkan sağlayan, bünyesinde bir sürü aracı barındıran bir web sitesi söyleyeceğim. Çok kez hayatımı kurtardı, PDF birleştirmede, hatta yeri geldiğinde video kırpma bile yaparak çoğu zaman hızlı çözüm sağladı. Mükemmel bir site, daha fazla kişinin bilmesi ve sitenin yayılması herkes için faydalı olacaktır düşüncesindeyim. Bu yüzden paylaşmak istedim.
Sitemiz bu. Bir kere göz attığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Tüm hizmetler tamamen ücretsiz.
Yer imlerine eklemelik. Bir gün lazım oluyor illaki.
Elma ısıran
Üstün
Benim bildiğim 123apps’te bir limit yok ve 123apps sadece bir dönüştürücü sitesi değil. Aynı zamanda video ve ses kesme, arşiv çıkarma gibi araçları da var.Şahsen kullanışlı olması açısından convertio öneriyorum. Reklamsız ve üstelik 10 dönüştürme sınırınız var.
Yok hocam kapattım hala açılmıyor.