Böyle bir olay var mı? GPU serverlar güçlü oluyor bildiğiniz gibi. Ama her yerde olup olmadığını sormak istedim.
Neden böyle?Çoğu akademisyenin bilgisayarı millattan önceden kalma.
Her hoca öyle değildir sanırım. Evet, aynı slaytı yıllarca kullanıyor ama iyi yerlerde değişiktir diye düşünüyorum.Akademisyenler de milatlık zekaya sahip olduğu için, çoğu slayt profesörü.
Her hoca öyle değildir sanırım. Evet, aynı slaytı yıllarca kullanıyor ama iyi yerlerde değişiktir diye düşünüyorum.
İnşaat sıralama düşük olabilir ya da ben yanlış biliyor olabilirim. Bir de bilgisayar mühendisliğini düşünelim. İlk 1.000’e giren bir bölüme “kötü” diyebilir misin? Şu üç üniversiteyi ele alalım: ODTÜ / İTÜ / BOUN. Sıralamaya bakarak zaten durumu anlayabiliyorsun diye düşünüyorum.Top 10 devlet üniversitelerinden birinde inşaat okuyorum, burada dediğim gibi. Ezberden ders anlatıyorlar ne saha görmüş ne de bu konuda bilgi sahibi adam var.
İnşaat sıralama düşük olabilir ya da ben yanlış biliyor olabilirim. Bir de bilgisayar mühendisliğini düşünelim. İlk 1.000'e giren bir bölüme “kötü” diyebilir misin? Şu üç üniversiteyi ele alalım: ODTÜ / İTÜ / BOUN. Sıralamaya bakarak zaten durumu anlayabiliyorsun diye düşünüyorum.
Evet, oralarda da kötü hocalar olabilir ya da torpil meselesi yaşanabilir. Fakat bu üniversitelerde yurt dışı doktora ve postdoc yapmış, uluslararası makaleleri olan, saygın dergilerde yayınlar yapan çok sayıda akademisyen bulunuyor.
Biraz araştırdım; çoğu gerçekten iyi görünüyor. Yine de yukarıda saydığım bu üç üniversite ayrı bir seviyede. Bu konu hakkında yorumun nedir?