Şu an bypass ederek kurdum, kullanmaya başladım. Rufus ile tekrar bir format USB'si hazırlayıp yeniden deneyeceğim. Kafama takıldı, Ethernet portunda ışık var, sorunsuz çalışmasına rağmen bunu yaşadım. Bugün sıfır aldığım bir anakartta bunu yaşamak sorun olup olmadığından emin olmamı gerektiriyor.Hocam bu sürücü yüklemeden mümkün değil. İnternetinizi tanımıyor. Sürücü işte bundan dolayı var, internetinizi tanıtmak için.
Detaylar
Kim cevapladı?Sorun yok, sadece sürücü Windows’un kendisinde yok. Yeni anakartlarda meydana çok gelir, Windows o sürücüyü daha eklemediği için de görmez. Mesela 2015 sürüm Windows’a 2016 çıkışlı bir anakart takarsanız anakart yeni olduğu için ve sürücü daha Windows’da olmadığı için görmez. Sürücüler normalde Windows’un kendisinde oluyor, gerektiği zaman üretici sitesinden indirilip Windows’a tanıtılıyor. Windows her güncellendiğinde yeni sürücülerde ekleniyor.Şu an bypass ederek kurdum, kullanmaya başladım. Rufus ile tekrar bir format USB'si hazırlayıp yeniden deneyeceğim. Kafama takıldı, Ethernet portunda ışık var, sorunsuz çalışmasına rağmen bunu yaşadım. Bugün sıfır aldığım bir anakartta bunu yaşamak sorun olup olmadığından emin olmamı gerektiriyor.
BIOS ayarlarında Fast boot açık geliyor bundan sebep olabilir mi?
Hadi sizi bir ağa bağlayalım bir hata değil, kurulumun özelliği zaten, o kadar ASUS anakart kurdum hiç sorun yaşamadım, biraz fazla kurcalıyorsun gibime geliyor, Microsoft hesap giriş kısmını desen anlarım, sorunu da tam anlamadım, ya da bu zamana kadar formatı hep yanlış atıyordun aklıma başka bir şey gelmiyor
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi, internette benim dışımda bu anakart ile yaşayan var mı bilmiyorum, henüz bakmadım. Kartı sıfır aldım dediğim gibi şu an gerekli sürücüleri sorunsuz kurdum ve kurulumdan 5-10 saniye sonra ethernet gelmişti kendi kendine. BT ve Wi-Fi sorunsuz çalışmakta. 5 kere 2 farklı USB ve farklı araç ile kurulum yapmama rağmen yaşanıyorsa sizlerin dediği gibidir heralde.Sorun yok, sadece sürücü Windows’un kendisinde yok. Yeni anakartlarda meydana çok gelir, Windows o sürücüyü daha eklemediği için de görmez. Mesela 2015 sürüm Windows’a 2016 çıkışlı bir anakart takarsanız anakart yeni olduğu için ve sürücü daha Windows’da olmadığı için görmez. Sürücüler normalde Windows’un kendisinde oluyor, gerektiği zaman üretici sitesinden indirilip Windows’a tanıtılıyor. Windows her güncellendiğinde yeni sürücülerde ekleniyor.
Şöyle abi, Ethernet bağlı olmasına rağmen bana "Hadi sizi bir ağa bağlayalım" yazıyor ve sürücü yükle kısmı dışında hiçbir ağa bağlanma şansı vermiyor.Hadi sizi bir ağa bağlayalım bir hata değil, kurulumun özelliği zaten, o kadar ASUS anakart kurdum hiç sorun yaşamadım, biraz fazla kurcalıyorsun gibime geliyor, Microsoft hesap giriş kısmını desem anlarım, sorunu da tam anlamadım, ya da bu zamana kadar formatı hep yanlış atıyordun başka bir şey gelmiyor![]()
Bilgisayarın saati bile yanlış garip geliyor.
Son düzenleme:
Şöyle abi, Ethernet bağlı olmasına rağmen bana "hadi sizi bir ağa bağlayalım"
Bu ekrana geldiğin zaman; sonraki seçeneğine tıklayıp devam edeceksin, normali bu, devam ederken sorun mu yaşıyorsun?
Devam etme seçeneği yok, ethernet bağlı gözükmüyor. Sadece sürücü yükle yazıyor.Bu ekrana geldiğin zaman; sonraki seçeneğine tıklayıp devam edeceksin, normali bu, devam ederken sorun mu yaşıyorsun?
Eki Görüntüle 252028
Görsel bana ait değil ama sorun aynı.
Kurduğum Windows ISO dosyası en günceli, anlamıyorum neden oluyor. BIOS'u en sondan bir öncekine güncelledim, bu defa en son ki beta sürüme güncelleyeceğim. CMOS yapmama rağmen olmaya devam etti.
Kurduğum Windows ISO dosyası en günceli, anlamıyorum neden oluyor. BIOS'u en sondan bir öncekine güncelledim, bu defa en son ki beta sürüme güncelleyeceğim. CMOS yapmama rağmen olmaya devam etti.
Şu anki kurulum Rufus ile mi hazırlandı? USB belleği Ethernet girişin üst kısmında bulunan USB 2.0 girişine tak, kasanın ön panalleri kullanma, Rufus ayarların da doğru olsun, böyle amatör hatalar yapmaman gerekli, kaç tane anakart kurdun. Media Creation Tool ile de yapıyorsa BIOS ayarlarını çok oynamışsın, default moda alıp dene.
Şu anki kurulum Rufus ile mi hazırlandı? USB belleği Ethernet girişin üst kısmında bulunan USB 2.0 girişine tak, kasanın ön panalleri kullanma, Rufus ayarların da doğru olsun, böyle amatör hatalar yapmaman gerekli, kaç tane anakart kurdun. Media Creation Tool ile de yapıyorsa BIOS ayarlarını çok oynamışsın, default moda alıp dene.
Hiçbir kurulumda yaşamadığım hata abi ilk kez oluyor. Deneyeceğim.
Ben format atarken aynısını B850 Eagle ile standart BIOS'ta yaşadım. BIOS'u güncelledikten sonra çözüldü hocam. Sonradan Windows 11'den 10'a geçtim fakat bu problem, sürücü aygıtı görmemesi kablolu iken bile biraz şaşırttı.