Merhaba dostlar, az önce hergele scooter denedim. Hesaba bakiye yükleyip biraz sürdüm. Dedim "Allah Allah, bu neden bitmedi?" Ta ki Papara'ya bakana kadar, benden izin istemeden parayı çekmiş. Daha sonra hesabımı eksiye sokmuşlar. Hergele scooter sitesinin de domain süresi bitmiş oraya da giremiyorum. Nereden tutsan fiyasko. Benim merak ettiğim, bu herifler para çekimi yapabilirler mi izinsiz?
İzinsiz değil ki bu. Çoğu scooter uygulamasının kart ekleme kısmında yazar bu durum, "Eğer sürüşünüz bakiyenizden fazla tutarda olursa kartınızdan yeterli miktarda para çekilir." tarzı şeyler yazması lazım.
Sırf isminden dolayı güvenmezdim. ''Hergele'' hahaha. Kusura bakma güldüm biraz.
Siteye erişim yoksa farklı sosyal medya hesaplarından iletişime geçmeyi denediniz mi?
Ben de farklı bir scooterı kilitledikten sonra şarjı bitene kadar para çekmişti, müşteri hizmetleriyle konuştuğumda çözdük.
Merhaba dostlar, az önce hergele scooter denedim. Hesaba bakiye yükleyip biraz sürdüm. Dedim "Allah Allah, bu neden bitmedi?" ta ki Papara'ya bakana kadar, benden izin istemeden parayı çekmiş. Daha sonra hesabımı eksiye sokmuşlar. Hergele scooter sitesinin de domain süresi bitmiş oraya da giremiyorum. Nereden tutsan fiyasko. Benim merak ettiğim, bu herifler para çekimi yapabilirler mi izinsiz?
İzinsiz değil ki bu. Çoğu scooter uygulamasının kart ekleme kısmında yazar bu durum, "eğer sürüşünüz bakiyenizden fazla tutarda olursa kartınızdan yeterli miktarda para çekilir." tarzı şeyler yazması lazım.
Rezil bir ödeme sayfası, kullandığınız kartı internete ödemeye kapatıp başka sanal kartla internet ödemelerini yaparsanız kafanız basitçe rahatlar. Paranızı geri almak içinse müşteri hizmetleriyle görüşün.