Bütçe
180.000 TL
Selam dostlar.

İşe git gel için öncelikle 50 cc bir motor almak niyetindeyken az araştırınca elimde kalır, bozulur ve para çöp olur diye düşünerek maksimum 180.000 TL bütçeyle ne alabilirim diye geziniyorum.

Honda Dio veya SH125 düşünüyordum lakin 250 cc olarak Mondial Ressivo 250 falan gördüm, diğer marka modellere baktım. Bu Ressivo 250 baya hoşuma gitti ama işi bilene sormak lazım. YouTube vb. araştırınca SH125'ten iyi değilmiş gibi görünüyor. Aksesuar vb. olarak iyi ama ne diyorsunuz, Ressivo 250 SH125 kullananınız var mı ?

İlk motorum olacak tavsiyeniz nedir? Scooter, Maxi Scooter almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PCX, SH125 en mantıklı tercih olacaktır. NMAX veya yüksek kilometreli Forza veya XMAX'te düşünülebilir. Dayım Forza'sını 40.000 kilometrede sattı. 28.000 de almıştı ve 40.000'e kadar herhangi bir problem yaşamadı. Sh kullanan yok çevremde ama PCX kullananlar aşırı memnun. Bende bu durumda scooter şartsa PCX tercih ederdim. Gelecekte düşünüldüğü zaman bence en mantıklı motor. Mondial vb. Çinli motorlardan uzak durmanızı da şiddetle tavsiye ederim. Motor almadan Honda ve Yamaha bayilerine de gidip soruşturun belki kampanyalar vardır. Onlardan yararlanabilirsiniz. Kendi düşüncem ve katılmayan çok kişi olacaktır ama scooter konusunda Japon motorlarından şaşılmaması gerektiği taraftarındayım.

Son düzenleme: