capital Başarılı Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 27 Beğeniler 6 7 Eylül 2024 #1 Görev yöneticisinde NVDisplay.Container.exe'yi kapatınca düzeliyor ama bu sefer de NVIDIA Denetim Masası açılmıyor. Regedit'teki ContextMenuHandlers'deki dosyaları silip denedim düzelmedi.
Görev yöneticisinde NVDisplay.Container.exe'yi kapatınca düzeliyor ama bu sefer de NVIDIA Denetim Masası açılmıyor. Regedit'teki ContextMenuHandlers'deki dosyaları silip denedim düzelmedi.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 7 Eylül 2024 #2 DDU ile eğer varsa hem Intel hem de NVIDIA sürücüsünü kaldırıp önce Intel sonra NVIDIA’nın güncel sürümlerini kurup deneyin.
DDU ile eğer varsa hem Intel hem de NVIDIA sürücüsünü kaldırıp önce Intel sonra NVIDIA’nın güncel sürümlerini kurup deneyin.
KS KS capital Başarılı Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 27 Beğeniler 6 8 Eylül 2024 #3 Recep Baltaş dedi: DDU ile eğer varsa hem Intel hem de NVIDIA sürücüsünü kaldırıp önce Intel sonra NVIDIA’nın güncel sürümlerini kurup deneyin. Genişletmek için tıkla... Nvidia'nın sürücülerini DDU ile kaldırmama rağmen düzelmedi. Ayrıca ShexWiev'in gösterdiği kırmızı alandaki programları kapatıp denememe rağmen düzelmedi. OneDriveyi kaldırınca sorun şu an için düzeldi. Son düzenleme: 8 Eylül 2024
Recep Baltaş dedi: DDU ile eğer varsa hem Intel hem de NVIDIA sürücüsünü kaldırıp önce Intel sonra NVIDIA’nın güncel sürümlerini kurup deneyin. Genişletmek için tıkla... Nvidia'nın sürücülerini DDU ile kaldırmama rağmen düzelmedi. Ayrıca ShexWiev'in gösterdiği kırmızı alandaki programları kapatıp denememe rağmen düzelmedi. OneDriveyi kaldırınca sorun şu an için düzeldi.