Eski bir tablet bilgisayarım var. Home kuruluydu. Format atıp LTSC kurdum. Ayarlardaki güncelleme ekranında bıraktım. Geri döndüğümde klavye ışıkları yanmasına rağmen ekran yoktu. Güçten uyku ve ekran kapatma devre dışıydı. Şimdi ne yaparsam yapayım ekran gelmiyor. Klavye ışıkları yanıyor ama bilgisayar da çalışmıyor. HDMI ile başka ekrana bağlayıp baktım. Açılış ekranı gelmiyor. Sebebi ne olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Restart atın.Laptolarda bu sorunlar olaibliyor bazen.Kurulumun kaldığı yerden devam etmesi lazım.
Hocam zaten güçten kestim komple tekrar açmayı denedim açılmıyor. Windows ekranındaki siyah ekrandaki güncellemede değildi. Windows açıktı ayarlarda güncelleme indirip yüklüyordu. Kendi kendine gitmiş.Restart atın.Laptolarda bu sorunlar olaibliyor bazen.Kurulumun kaldığı yerden devam etmesi lazım.
Ekran gelmiyor hocam. Bilgisayar çalışmıyor. Sadece elektrik geliyor. Monitöre ve TV'ye de bağlayıp denedim. Hiçbir şekilde açılmıyor. Dediğiniz gibi yanlış sürücü yüklemiş olabilir. Devreleri mi yandı ne oldu bilmiyorum.Sorun hatalı veya yanlış bir grafik sürücüsü veya chipset driver güncellemesinin yüklemesinden kaynaklı. Kurulum Usb si ile güncellemeyi geri almayı denedin mi?