Herhangi bir elektrikli alete karşı korkusu olan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    var
Haberim olmadan kendi kendine açılan her şey, özellikle elektronik olanlar. PC bi' kere açılmıştı o şekilde, güncelleme yapıyormuş.

Matkap. Babam ya da bir yakınım kullanırken eli kayar bir şey olur diye korkarım hep.
Babamın elini matkap delmişti lavabo kan gölüne dönmüştü annem hastaneye git diye yırtınıyordu babam his var sıkıntı yok diyip uzanmıştı.

Ek olarakta ucunda bıçak olan dönen şeyde çok korkunç ve tehlikeli ismini unuttum.

3'lü priz. Xbox One S takarken biri elimde patlamıştı bomba gibi. Parkeye zarar vermişti ama ben anlık refleks ile kıvılcımı gördüğüm anda yere fırlatmıştım.

Araba. Ev aletleri kategorisinde açılmış, ama herhangi bir denildiği için araba demek istiyorum. Elektrikli arabanın korna çalmadığı sürece birden sessizce arkanda belirmesi falan korkutuyor şahsen. Ayrıca sevmediğim için geleceğin araçları olmasını da istemiyorum, bu da korkutuyor.

Ev aletlerinden korkmuyorum ama birisi olsa asansör derdim.

Elektrikli araçların çoğunda artık sanal ses olmak zorunda diye biliyorum. Gördüğüm hepsinde de berbat da olsa oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…