jackarmis 33

Başarılı

Bu klavyeyi satın almaya karar verdim. Wraith'te olduğu gibi bu sitede de yayıncıların falan indirim kodu oluyor mu? Satın almadan önce daha ucuza getirebilir miyim diye konu açmak istedim, teşekkürler.

Gaming.gen.tr bence tercih edilmesi gereken firmalardan, desteği bence çok iyi ve teslimat süresi de çok iyi.
150 TL kargo parası oluyor, 1 milyon TL'lik ürün alsam bile 150 TL kargo parası vermem. Vazgeçtim almaktan. Yıl olmuş 2026 Trendyol bile 300 TL üstüne kargo parası almıyor, teknoloji sitesinde 3400 TL'lik ürüne 150 TL kargo parası ne alaka?

150 TL kargo parası oluyor, 1 milyon TL'lik ürün alsam bile 150 TL kargo parası vermem. Vazgeçtim almaktan. Yıl olmuş 2026 Trendyol bile 300 TL üstüne kargo parası almıyor, teknoloji sitesinde 3400 TL'lik ürüne 150 TL kargo parası ne alaka?

HepsiJet ile çalışıyorlar, gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyorlar. Sizin vazgeçmeniz koca firma için bir zarar olmuyor, 150 TL için alışverişini bozan müşteri zaten her konuda arıza olabilecek müşteridir işte sizin gibiler vazgeçtiği zaman firmaların arıza müşterilerle uğraşma oranı düşüyor.
Fiyatların üstüne 150 TL ekleyerek kargo ücretsiz demesini debilirler ama şeffaf bir şekilde çalışıyorlar.

HepsiJet ile çalışıyorlar, gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyorlar. Sizin vazgeçmeniz koca firma için bir zarar olmuyor, 150 TL için alışverişini bozan müşteri zaten her konuda arıza olabilecek müşteridir işte sizin gibiler vazgeçtiği zaman firmaların arıza müşterilerle uğraşma oranı düşüyor.
Fiyatların üstüne 150 TL ekleyerek kargo ücretsiz demesini debilirler ama şeffaf bir şekilde çalışıyorlar.
Sevgili dostum, Gaminggen.tr'yi sen mi kurdun, ben sana bir fikir dayatmaya çalışmıyorum. Ben alışveriş yapmazsam batacaklar mı diyorum da sen bana 'firma için zarar olmuyor' tarzı bir açıklama yapıyorsun... Anlam veremedim yazdıklarına. Fikir alışverişi ve kargo saçmalığından bahsediyoruz. Hangi teknoloji sitesinde böyle saçma bir uygulama var? Bak örneğin müşteri kaçtı, eminim benim gibi bir sürü kişi vardır. Wraith gibi sorumsuz, müşteriyi önemsemeyen bir firma bile bir miktarın üstüne kargoyu bedava yapıyor. Gaminggen.tr'den para almıyorsan yazdığın şeyleri çok anlamsız buldum haberin olsun.