Herhangi bir indirme yaparken sürekli bağlantı kopuyor

Makaleler
1
Yer
Ankara
Herhangi bir indirme yaparken sürekli bağlantı kopuyor. Steam, Xbox, tarayıcı fark etmeksizin nereden 1GB üstü indirme yapsam belli aralıklarla bağlantı tamamen kopuyor. Sürekli sağ alttan Wi-Fi'yi kapatıp tekrar açmam ya da birkaç dakika beklemem gerekiyor sorun tam olarak ne olabilir? Bunu sadece bilgisayarda yaşıyorum telefonda ve konsolda herhangi bir bağlantı kopma sorunu yok. Geçtiğimiz hafta format atmıştım acaba driver ile ilgili bir noktayı atlamış olabilir miyim?

@Recep Baltaş abi herhangi bir çözüm bulamadığım için seni etiketlemek istedim müsait olduğunda yardımcı olursan sevinirim.

Bağlantıyı kablolu yapınca aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Wifi adaptör modelinizi söylerseniz sürücü konusunda yardımcı olmaya çalışayım. Tekrar güncelleyelim.

Bağlantıyı kablolu yapınca aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Wi-Fi adaptör modelinizi söylerseniz sürücü konusunda yardımcı olmaya çalışayım. Tekrar güncelleyelim.

Laptop kullanıyorum kablo çekmek gibi bir şansımda şu an için yok maalesef hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…