Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hızınızın yüksek olduğunu kabul ediyorum hocam, bu durumda sunucuların indirme limitlerine takılıyorsunuz.
Genelde yoğunluk olduğunda her indirme başına limit koyuluyor, bunu ise Internet Download Manager uygulaması ile çözebilirsiniz. Kurduktan sonra tarayıcınız için eklentisini de yükleyin lütfen.
Genelde yoğunluk olduğunda her indirme başına limit koyuluyor, bunu ise Internet Download Manager uygulaması ile çözebilirsiniz. Kurduktan sonra tarayıcınız için eklentisini de yükleyin lütfen.
Speedtest.net indirme hızın kaç Mbps çıkıyor bir kontrol eder misin?Sorunum şu: İnternette hiçbir sıkıntı olmadan gezebiliyorum ama bir şey indireceğimde indirme hızım 50 KB'yi geçmiyor.
Hızınızın yüksek olduğunu kabul ediyorum hocam, bu durumda sunucuların indirme limitlerine takılıyorsunuz.
Speedtest.net indirme hızın kaç Mbps çıkıyor bir kontrol eder misin?
Galiba sunuculardan kaynaklı bir şey var müzik ya da archive.org'dan dosya indirmeyi denedim 50 kb/sn'nin üstüne çıkmadı Free Download Manager yükleyeyim dedim 1350 kb/sn ile indi demek ki dediğiniz gibi limitlere takılıyorum.
Download manager'a girdim ama dosyalar yine 50 kb/sn hızla iniyor?
Aynı dosyayı başka bir sitede buldum ve 2400 kb/sn hızla iniyor? Benim bayağı kafam karıştı
Son düzenleme:
Stabil hâle yavaş yavaş gelir hocam. Uygulama içinde indirme barı ile takip edebiliyorsunuz değil mi indirmeyi?
Galiba sunuculardan kaynaklı bir şey var müzik ya da archive.org'dan dosya indirmeyi denedim 50 kb/sn'nin üstüne çıkmadı Free Download Manager yükleyeyim dedim 1350 kb/sn ile indi demek ki dediğiniz gibi limitlere takılıyorum.
Download manager'a girdim ama dosyalar yine 50 kb/sn hızla iniyor?
Stabil hâle yavaş yavaş gelir hocam. Uygulama içinde indirme barı ile takip edebiliyorsunuz değil mi indirmeyi?
Sorun indirdiğim sitedeymiş galiba.
Genel olarak öyle oluyor hocam, evet. Sunucu tabanlı Upload sınırı koyuluyor ilk mesajımda söylediğim gibi. İyi indirmeler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri