PCX'e de Activa gibi guzel bir kampanya gelirse ben de onu oneririm. Ha kuryelik icin PCX daha az uygun ama ust kaliteye biner. Konfora biner. En onemlisi ise ABS var.
Ben dio'yu kampanyalı aldım, liste fiyatına 12 taksit 0 faiz ve plaka ücreti ödemedim, bayide kasklar ise %50 indirimli oluyor motor alınca.

Bayinin dediğine göre pcx için kampanya yoldaymış.

Ben dio'yu kampanyalı aldım, liste fiyatına 12 taksit 0 faiz ve plaka ücreti ödemedim, bayide kasklar ise %50 indirimli oluyor motor alınca.

Bayinin dediğine göre pcx için kampanya yoldaymış.

Mukemmel kampanya.

Zaten Dio ile Activa arasinda cekis ve hiz olarak fark yok diyorlar.

Son düzenleme:
Activa ve diyor kampanyası yapıldı, sırada PCX var.

PCX'e de activa gibi guzel bir kampanya gelirse ben de onu oneririm. Ha kuryelik icin PCX daha az uygun ama ust kaliteye biner. Konfora biner. En onemlisi ise abs var.

Zaten maddi olarak biraz toparlanmak için bir iki ay bekleyeceğim, eğer kaldırabileceğim bir kampanya olursa tabii ki almak isterim. Bakalım şu anlık zaman gösterecek. Ancak sanırım kampanya sadece Axess kartları için geçerliymiş, bizde Axess var ancak başka bankada kredi kartı olduğundan bütçe arttırmıyorlar.

Zaten maddi olarak biraz toparlanmak için bir iki ay bekleyeceğim, eğer kaldırabileceğim bir kampanya olursa tabii ki almak isterim. Bakalım şu anlık zaman gösterecek. Ancak sanırım kampanya sadece Axess kartları için geçerliymiş, bizde Axess var ancak başka bankada kredi kartı olduğundan bütçe arttırmıyorlar.
Axess yazıyor ama tüm kartlara yapıyorlar, ben garanti bonus ile aldım.

Axess yazıyor ama tüm kartlara yapıyorlar, ben garanti bonus ile aldım.

He öyleyse çok iyi hocam, aslında activayı böyle alabilsem güzel olurdu hem kastan faydalanırdım, gerçi bazı bayiilerde liste fiyatının 10 bin altına 12 ay taksit yaptığını gördüm ondan 107 bin TL'ye taksitte biraz içim acırdı. PCX'i araştıracağım şimdi.

He öyleyse çok iyi hocam, aslında activayı böyle alabilsem güzel olurdu hem kastan faydalanırdım, gerçi bazı bayiilerde liste fiyatının 10 bin altına 12 ay taksit yaptığını gördüm ondan 107 bin TL'ye taksitte biraz içim acırdı. PCX'i araştıracağım şimdi.
Kampanya activa 125 için var şu an, her karta 12 taksit 0 faiz.

İstanbul bakırköy Honda nish bayiyi tavsiye ederim.