Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Herkese merhaba, başlıkta görüldüğü üzere hesabıma giriş yapamıyorum. Epic kullanan birisi değilim ara sıra ücretsiz oyunları alıyorum lakin ne zaman girmeye çalışsam hep bir sorun çıkarıyorlar. Bir dönem hesabıma giriş yaparken böyle bir hesap yok tarzı hatalar veriyordu, hiçbir yerden giremiyordum; gidip desteğe e-posta göndermeye karar verdim sonrasında göndermeden bir daha deneyeyim dedim ve hesaba giriş yaptım.

Ne sıfırlama şifresi gönderebiliyorum ne de bir şey. Bütün e-postalarımla denedim ama yok girilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben anlamadım. Hesabına giriş yapabildin mi yoksa yapamadın mı? Aynısı arkadaşımda da oldu çünkü. Desteğe mesaj attık, cevap bekliyoruz. Muhtemelen hesabı çalındı onun. Sen de destek ile iletişime geçerek sorununu çözebilirsin. Biz bir şey yapamayız buradan.
Epic Games Destek
Çözdüm hocam ben. Opera kaynaklıymış, önbellekle ilgili sanırsam. Hesap çıkmıyor. Edge'den sıfırlama talep edip giriş yaptım.

Bu linkten sıfırladım şifremi ben de. Ayrıca iki adımlı doğrulamayı da mı aşmış çalanlar?

Ben anlamadım. Hesabına giriş yapabildin mi yoksa yapamadın mı? Aynısı arkadaşımda da oldu çünkü. Desteğe mesaj attık, cevap bekliyoruz. Muhtemelen hesabı çalındı onun. Sen de destek ile iletişime geçerek sorununu çözebilirsin. Biz bir şey yapamayız buradan.
Epic Games Destek

Epic Games Destek
Çözdüm hocam ben. Opera kaynaklıymış, önbellekle ilgili sanırsam. Hesap çıkmıyor. Edge'den sıfırlama talep edip giriş yaptım.

Bu linkten sıfırladım şifremi ben de. Ayrıca iki adımlı doğrulamayı da mı aşmış çalanlar?

Çözüm