PC Uzmanı 25

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki Steam dolara geçmeden önce 300-500 TL verip Steam hesabı diziyorduk. Şu anda baştan Steam hesabı dizmeye kalkarsak, kaç paraya mal olur?

Steam hesabını oyunla doldurmak işte. TL desteği varken bayağı oyun alınıyordu, şimdi dolarken alınsa aynı oyunlar, ne kadara gelir onu soruyor.
Aynen öyle hocam acaba kaç para tutar aynı oyunları almaya kalkarsam.

AAA oyunların fiyatları çok değişmedi hatta kimi oyun ucuzladı da 3-5TL'ye satılan oyunlar minimum 150TL'ye falan geliyor, 1.5 2 kat daha pahalı olur gibi, sırf ucuz oyunlardan sebep.

Anladım hocam o zaman oyunlara göre değişkenlik gösterir toplam fiyat doğru anladım değil mi?

Oyun dizmek çok tutabilir. O 500 TL tutarı şu an dolara çevir, o kadar gider işte 500 dolar.

Evet, bence de en az 2K dolar tutar gibi geliyor. Şu anda bile Steam sepeti yaptım, bende olmayan oyunlar var; 570 dolar tutuyor. :(

Sadece AAA oyunlarsa en az 500 doları gözden çıkarmak lazım.

Doğrudur hocam ama ondan çok daha fazlası :( bakın, sadece şu anda bile Steam sepeti yaptım, bende olmayan oyunlar var; 570 dolar tutuyor. :( de en az 2K dolar tutar gibime geliyor.

Sizin zaten dopdolu bir Steam hesabınız vardı. Ne oldu?

Bir sorun yok, Allah'a şükür. Yiğenime hesap dizmek istiyorum.

Ekran görüntüsü 2026-07-06 202318.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-06 202334.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-06 202342.webp

Ekran görüntüsü 2026-07-06 202352.webp

Not: Yanlış anlaşılma olmasın diye yazıyorum yiğenime hesap dizicem ona göre yorumlarsanız tahmini fiyatları çok iyi olur konuyu açmamdaki sebep maksat sosyalleşmek zaten forum bunun için var bende biliyorum tüm oyunları sepete eklemeyi maksat tahmini fiyat olsun herkesin aklındaki fiyatları merak ettim elbette oyun fark etmiyor ki zaten benim istediğim oyunlara göre değil herkesin sevdiği oyunlar da olur bu fark etmez dümdüz bir hesap dizmek anlamında sormuştum.

Son düzenleme: