Bilinçli veya bilinçsiz hile yapıyordunuz. FC26 ve diğer EA oyunları kernel seviyesi anti-cheat kullanıyor. Yani cihazınızda başka hile o sırada çalışıyorsa veya beğenmediği şeyler bulduysa sizi banlamış olabilir.
GamingGen'den aldığınız hazır "sıfır" sistemin bir veya birden parçası sıfır olmamış olabilir. Başkasının HWID ban'lı ikinci el parçasını takmış olabilirler.
WARP'tan dolayı ban yemiş olabilirsiniz. Çünkü WARP IP adresinizi değiştiriyor.
Bilinçli veya bilinçsiz hile yapıyordunuz. FC26 ve diğer EA oyunları kernel seviyesi anti-cheat kullanıyor. Yani cihazınızda başka hile o sırada çalışıyorsa veya beğenmediği şeyler bulduysa sizi banlamış olabilir.
Gaming.Gen.TR'den aldığınız hazır "sıfır" sistemin bir veya birden parçası sıfır olmamış olabilir. Başkasının HWID Ban'lı ikinci el parçasını takmış olabilirler.
WARP'tan dolayı ban yemiş olabilirsiniz. Çünkü WARP IP adresinizi değiştiriyor.
Sorunu hallettiniz mi aynısı dün banada oldu öğlen 4 gibi mail geldi ban yediniz diye hiç bişey yapmadım çok saçma para verip alıyoruz oyun oynuyamiyoruz mail attim daha dönmediler yardımcı olucak var mı
Sorunu hallettiniz mi? Aynısı dün bana da oldu öğlen 4 gibi mail geldi "ban yediniz" diye. Hiçbir şey yapmadım, çok saçma. Para verip alıyoruz, oyun oynayamıyoruz. Mail attim, daha dönmediler. Yardımcı olacak var mı?