Detaylar
Kim cevapladı?Oyunu nasıl satın aldınız? Ukrayna'dan alan bazı kişiler yasaklanmıştı diye biliyorum.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
PC'yi ikinci el mi veya sıfır mı aldınız? Nereden aldınız?
Oyunu nereden aldınız? Farklı bölgeden mi alım yaptınız?
İnternet servis sağlayıcınız kim? Turkcell SuperOnline mı? Oyun oynarken WARP, VPN vb gibi şeyler açık mı?
İnternet servis sağlayıcınız kim? Turkcell SuperOnline mı? Oyun oynarken WARP, VPN vb gibi şeyler açık mı?
WARP. Sıfır alındı GamingGen'den.PC'yi ikinci el mi veya sıfır mı aldınız? Nereden aldınız?
Yok, hayır. EA PRO üyeliği vardı.Oyunu nasıl satın aldınız? Ukrayna'dan alan bazı kişiler yasaklanmıştı diye biliyorum.
Açıktı WARP. Discord için mecbur yani.PC'yi ikinci el mi veya sıfır mı aldınız? Nereden aldınız?
Son düzenleyen: Moderatör:
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Burada üç olasılık var.
- Bilinçli veya bilinçsiz hile yapıyordunuz. FC26 ve diğer EA oyunları kernel seviyesi anti-cheat kullanıyor. Yani cihazınızda başka hile o sırada çalışıyorsa veya beğenmediği şeyler bulduysa sizi banlamış olabilir.
- GamingGen'den aldığınız hazır "sıfır" sistemin bir veya birden parçası sıfır olmamış olabilir. Başkasının HWID ban'lı ikinci el parçasını takmış olabilirler.
- WARP'tan dolayı ban yemiş olabilirsiniz. Çünkü WARP IP adresinizi değiştiriyor.
Burada üç olasılık var.
- Bilinçli veya bilinçsiz hile yapıyordunuz. FC26 ve diğer EA oyunları kernel seviyesi anti-cheat kullanıyor. Yani cihazınızda başka hile o sırada çalışıyorsa veya beğenmediği şeyler bulduysa sizi banlamış olabilir.
- Gaming.Gen.TR'den aldığınız hazır "sıfır" sistemin bir veya birden parçası sıfır olmamış olabilir. Başkasının HWID Ban'lı ikinci el parçasını takmış olabilirler.
- WARP'tan dolayı ban yemiş olabilirsiniz. Çünkü WARP IP adresinizi değiştiriyor.
WARP'dan ban yemem çok saçma.
Sıfır parçaları ondan eminim.
cagrigunea
Üyecik
Sorunu hallettiniz mi aynısı dün banada oldu öğlen 4 gibi mail geldi ban yediniz diye hiç bişey yapmadım çok saçma para verip alıyoruz oyun oynuyamiyoruz mail attim daha dönmediler yardımcı olucak var mıHiçbir şey yapmadan PC'yi açıp FC 26 girecekken birden hesabınız banlandı dedi. İtiraz ettim lakin anlamadım, ne alaka?
Hile diyor. Daha PC'yi dün aldım, ne hilesi; onu da anlayamadım...
Eki Görüntüle 195095
İtiraz ettim, sen de et; lakin hala dönmediler, 15 saat rahat oldu.Sorunu hallettiniz mi? Aynısı dün bana da oldu öğlen 4 gibi mail geldi "ban yediniz" diye. Hiçbir şey yapmadım, çok saçma. Para verip alıyoruz, oyun oynayamıyoruz. Mail attim, daha dönmediler. Yardımcı olacak var mı?
cagrigunea
Üyecik
İtiraz ettim, sen de et; lakin hala dönmediler, 15 saat rahat oldu.
Ettim vallahi bende dün akşam gibi beklşyorum hala galiba 48 saat içinde dönüyorlar.
Neden böyle bir şey oldu anlamadım acaba geri kalkacak mı ban geri oynayabilecek miyim?
Bana şimdi bir maile ile döndüler itirazınız reddeldi diye ne yapacağız bilgisi olan yok mu hiçbir şey yapmadım.
Ettim vallahi bende dün akşam gibi beklşyorum hala galiba 48 saat içinde dönüyorlar
Neden böyle bir şey oldu anlamadım acaba geri kalkacak mı ban geri oynayabilecek miyim?
Bana şimdi bir maile ile döndüler itirazınız reddedildi diye ne yapacağız bilgisi olan yok mu hiçbir şey yapmadım
Hiçbir şey yapamazsın dostum, hesap gitti.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-