Dediklerinize katılıyorum, yan hesap olduğunu o günlerde nasılsa bir şekil ismine mi? Ya da açıklamasına mı? Ne eklemiştim hesabın. Satma gibi bir niyetim yoktu yatırım yaptım işte kendimce. Zaten 20 oyun değil 8 adetçik oyun var mış. Arkadaş eklemesini açıp bırakmışım sanırım. Adamı sonra iki hesabımdan da engellemek zorunda kaldım, satmadığım için, zorla hesap almaya çalışıyordu satmadığım için azarlandım, şu an engelli listesinde vardır kendisi hatta. Zorla pazarlık yapıyordu bende hatta benim aklımdaki rakamı falan sordu. Açıkçası adamın gözünden baktığımda adamda haklı çok temiz, ismi güzel o değişemeyen sadece kendi gördüğüm isimden bahsediyorum, benim ana hesabım yıllar önce olduğundan çoluk çocuğun koyduğu komik bir ismi var değiştirilmiyor ve sadece kendim görüyorum ama o hesap baya temiz. Adım ve soyadım var düz klasik bir hesap. İçindeki oyunlarda öyle pahalı oyunlar değil ama o zaman 300 TL'ye satsam ki geri de almazdım çok kârlı bir alışverişmiş adam için onu düşünüyorum. Satmadığım için pişman olmadım şahsen.
Olaydan sonra hesap gizlendi bu arada yani gizledim. Sapığımın olmasını istemedim şahsen.
Yok bir anime fanıydı, yaşından emin değilim sormadım da ama anlıyordu verdiği fiyattan anladığını anladım zaten. İçinde bulunan Naruto oyunu gereksiz bir zamlanma yapmıştı dolar öncesi adamda zamsız fiyatını verdi gibi bir durum. Hem hesabı alacak, hem oyunu hem de kendisi de hesap açma derdinden kurtulacaktı muhtemelen ama hayatta satamazdım çünkü ismim ve soyadım var. Öyle 300 400 TL'de harcamamıştım daha fazla harcamıştım sanırım.