Sen burada dalga geç diye açmıyorum konumu, gerçekten paraya ihtiyacım var ve ederinden az bile olsa satmak istiyorum hesabımı. Zor bir durumdayım, olmasam satmam.
1500 bile vermezler hesaba, öyle söyleyeyim.
Sen burada dalga geç diye açmıyorum konumu, gerçekten paraya ihtiyacım var ve ederinden az bile olsa satmak istiyorum hesabımı. Zor bir durumdayım, olmasam satmam.
Bir arkadaşım hesabımla ilgileniyor, ona kaça satabilirim? Hesap çalınacak endişesi yok yani ortada.
Bir arkadaşım hesabımla ilgileniyor, ona kaça satabilirim?
Satılan hesapları geri almak çok basit. Hesabın içinde değerli pazar eşyaları olmadığı sürece para etmez. Size 300 - 400TL teklif eden kişi ya sizinle dalga geçmiş ya da hiç anlamayan birisi. Bu hesaba verilecek olan para her an gidebilecek bir para. Böyle hesaplar para etmez. İçinde güzel para eden item olsa, itemlerin ederinin toplamından %30 zararla falan satılabilir belki ama sadece oyun olan bir hesaba kimse dediğiniz paraları vermez.20 oyunlu hesabımı bile almak için 300 400 TL isteyen bir kişiye denk gelmiştim yıllar önce çünkü içindeki oyunlara zam gelmişti ve o oyunların önceki fiyatını teklif etmişti gibi bir durum işte mantıklı bir teklif ama hesap satmak legal bir şey değil bence o yüzden satmamıştım. Steam hesabının arkadaş ekleme özelliğini vs. açmak için bile zaten şu an 200 300 TL yatırman gerekiyor sanırım, ben olsam 2-3K fiyattan aşağı isteyene vermezdim hesabı. İsmi ve profili biraz daha özenli olursa talep artabilir.
Neden, animeci misiniz?Şahsen boyle bir nick geçmişi olan bir hesabı almazdım.