2242

Üstün
Tanımadığım biri bana çok şey yazdı. İşte "Rust oynuyor musun?" falan. Bu kişi yabancı. Rust oyununda onun sattığı öğeleri aldığımı iddia ediyor. Ama 1 kuruşluk bir şey alacak kadar maddi durumum yok. Steam'e kendimi nasıl kanıtlarım? 24 saatte hesap "puff" oluyor sanırım. O kadar para yatırmıştım zamanında.

Şimdi bu kişi beni dolandırıyor mu? Yoksa gerçek mi? Anlam veremedim. Yapay Zekâlar da çok gelişti. Ne yapacağım bilmiyorum. Destek talebi oluşturdum. Umarım hesabım kapanmaz. Böyle bir şey yapmadım. Rust envanterimde sadece tool gibi bir tabanca var.

1762175729304.webp

1762175832376.webp

1762175995929.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk fotoğraftaki SS'i nerden aldın? Size özellikle yabancılardan atılan "hesabın kapatılacak" mesajlarını umursamamayı öğrenin artık. Kendini biliyorsan ve resmi kanaldan iletişime geçilmediyse engelle geç. 36 milyon tane konu var, öğrenin artık. Size gelen hiçbir linke tıklamayın.

Tanımadığım biri bana çok şey yazdı. İşte "Rust oynuyor musun?" falan. Bu kişi yabancı. Rust oyununda onun sattığı öğeleri aldığımı iddia ediyor. Ama 1 kuruşluk bir şey alacak kadar maddi durumum yok. Steam'e kendimi nasıl kanıtlarım? 24 saatte hesap "puff" oluyor sanırım. O kadar para yatırmıştım zamanında.

Şimdi bu kişi beni dolandırıyor mu? Yoksa gerçek mi? Anlam veremedim. Yapay zekâlar da çok gelişti. Ne yapacağım bilmiyorum. Destek talebi oluşturdum. Umarım hesabım kapanmaz. Böyle bir şey yapmadım. Rust envanterimde sadece tool gibi bir tabanca var.

Eki Görüntüle 198531

Eki Görüntüle 198532

Eki Görüntüle 198535

İlk ssi nereden aldınız? Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi size gelen ekran görüntülerine inanmayı bırakın artık. Mesajlara tıklamayın. Kaç sene oldu bunlar olalı hala öğrenemediniz mi hocam?

Kendi hesabında bir şey gözükmeyene kadar sıkıntı yok ayrıca linklere vesaire hiçbir şeye kanmamayı öğrenmelisiniz.