CARTİ31

Uzman
Arkadaşlar, iyi günler. Bundan 2 sene önce tüm e-postalarım hintliler tarafından çalındı, geri aldım ama Ubisoft hesabımı çalan biraz sivri zeka olacak ki [email protected] Ubisoft e-postamı böyle çalmış. Ama ben Steam'imden R6 oynamak istediğim zaman Ubisoft açılınca hesaba erişimim var. Ubisoft'ta ticket açtım, Steam verify linki attılar ama 404 hatası veriyor. Adamlar gıcık oldum. E-postamı nasıl değiştirebilirim? Ticket yoluyla olacak yüksek ihtimal ama adamlara derdimi nasıl daha iyi anlatabilirim? Bu yaygın bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, iyi günler. Bundan 2 sene önce tüm e-postalarım hintliler tarafından çalındı, geri aldım ama Ubisoft hesabımı çalan biraz sivri zeka olacak ki [email protected] Ubisoft e-postamı böyle çalmış. Ama ben Steam'imden R6 oynamak istediğim zaman Ubisoft açılınca hesaba erişimim var. Ubisoft'ta ticket açtım, Steam verify linki attılar ama 404 hatası veriyor. Adamlar gıcık oldum. E-postamı nasıl değiştirebilirim? Ticket yoluyla olacak yüksek ihtimal ama adamlara derdimi nasıl daha iyi anlatabilirim? Bu yaygın bir şey mi?
Bu durum aslında pek yaygın bir sorun değil. Yaklaşık 6-7 yıldır hem Ubisoft hem de Steam hesaplarımı aktif kullanıyorum; şimdiye kadar herhangi bir çalınma veya izinsiz bilgi değişikliği durumuyla karşılaşmadım. Bilgisayarınızda kullandığınız yazılımlara ve genel sistem güvenliğine dikkat etmenizi öneririm.

Hesabın size ait olduğunu kanıtlamak adına, e-posta doğrulama aşamasında gerekli ekran görüntülerini ve kanıtları ekleyerek Ubisoft ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Ubisoft’un destek ekibi Steam kadar hızlı ve çözüm odaklı geri dönüş yapar mı bilemem; zira bazen oldukça mekanik ve kalıplaşmış yanıtlar verebiliyorlar.

Eğer süreci yokuşa sürüp size yardımcı olmuyorlarsa doğrudan yetkili bir birime bağlanmayı talep edin. Hatta açıkça şunu söyleyebilirsiniz: 'Sistemleriniz üzerinde erişimim olsa zaten sizinle neden uğraşayım? Beni doğrudan bir üst temsilciye bağlayın.' diyerek ağırlığınızı koyun.

Konuyla ilgili resmi yardım sayfasına da şuradan göz atabilirsiniz: Ubisoft Help

Bu durum aslında pek yaygın bir sorun değil. Yaklaşık 6-7 yıldır hem Ubisoft hem de Steam hesaplarımı aktif kullanıyorum; şimdiye kadar herhangi bir çalınma veya izinsiz bilgi değişikliği durumuyla karşılaşmadım. Bilgisayarınızda kullandığınız yazılımlara ve genel sistem güvenliğine dikkat etmenizi öneririm.

Hesabın size ait olduğunu kanıtlamak adına, e-posta doğrulama aşamasında gerekli ekran görüntülerini ve kanıtları ekleyerek Ubisoft ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Ubisoft'un destek ekibi Steam kadar hızlı ve çözüm odaklı geri dönüş yapar mı bilemem; zira bazen oldukça mekanik ve kalıplaşmış yanıtlar verebiliyorlar.

Eğer süreci yokuşa sürüp size yardımcı olmuyorlarsa doğrudan yetkili bir birime bağlanmayı talep edin. Hatta açıkça şunu söyleyebilirsiniz: 'sistemleriniz üzerinde erişimim olsa zaten sizinle neden uğraşayım? Beni doğrudan bir üst temsilciye bağlayın.' diyerek ağırlığınızı koyun.

Konuyla ilgili resmi yardım sayfasına da şuradan göz atabilirsiniz: Ubisoft Help

Çok sağ olun teşekkür ederim zaten cevaplarıma geri dönüş yapmayı bıraktılar yarın başka bir e postadan ticket atacağım başta dediklerinizi SS yoluyla ve yaşadığım sorunu tekrardan net anlatacağım olmazsa ikinci dediğinizi deneyeceğim teşekkür ederim ayrıca dediğim gibi olay 2 sene önce oldu o zamandan şimdiye kadar herhalde 6 kez format atmışımdır bilgisayarıma şu anlık bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Çok sağ olun teşekkür ederim zaten cevaplarıma geri dönüş yapmayı bıraktılar yarın başka bir e postadan ticket atacağım başta dediklerinizi SS yoluyla ve yaşadığım sorunu tekrardan net anlatacağım olmazsa ikinci dediğinizi deneyeceğim teşekkür ederim ayrıca dediğim gibi olay 2 sene önce oldu o zamandan şimdiye kadar herhalde 6 kez format atmışımdır bilgisayarıma şu anlık bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

Yine de bilmediğiniz kaynaklardan indirme yapmayınız Türkçe yama kuracağım diye her exeye BAT güvenmeyin yani örnek olarak söylüyorum.