- Makaleler
- 5
Bizzat kendi sitesinden indirmek her zaman daha iyiNinite toplu program indirmek için kullanılıyor. Sorun çıkacağını sanmıyorum ama senin dediğin daha kolay tabii.
Bizzat kendi sitesinden indirmek her zaman daha iyiNinite toplu program indirmek için kullanılıyor. Sorun çıkacağını sanmıyorum ama senin dediğin daha kolay tabii.
Ben atardım.@Aeronight, @Hermione Jean Granger, hala tarama yapıyor fakat sizce bu o virüs müdür? Format atmamı önerir misiniz yine de?
Aynısı başıma geldi hocam steamapi keyinizi kaldırın çabuk.@Aeronight, @Hermione Jean Granger, Hala tarama yapıyor fakat sizce bu o virüs müdür? Format atmamı önerir misiniz yine de?
Eki Görüntüle 160443
aynısı başıma geldi hocam steamapi keyinizi kaldırın çabuk.
@Hans, bilemeyiz. Başka bir şeyler de bulmuş olabilir. Detaylı bilgiye taramadan sonra sahip oluruz. Ancak hâlâ format atmamak konusunda kararlıysanız, bunların yanına Emsisoft emergency kit taraması eklemek de iyi olur gibi.
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
Eki Görüntüle 160457
Tarama ayarları bu şekilde olsun. Başka disk varsa başka diskleri de ekleyin. Bende sadece C diski var.