@Hans, ilk ikisini direkt temizlesin. HitmanPro ile de tarama yapın, tarama yaparken tarayıcı çerezlerini tarayabilmek için tüm tarayıcıları kapatmayı soracak. Ona evet deyin. Ardından AdwCleaner ile de bir tarama gerçekleştirin. O ilk ikisine dair başka kalıntılar kalırsa HitmanPro + AdwCleaner ikilisi ile temizlenir.
Submit malware for free analysis with Falcon Sandbox and Hybrid Analysis technology. Hybrid Analysis develops and licenses analysis tools to fight malware.
Submit malware for analysis on this next-gen malware assessment platform. Filescan GmbH develops and licenses technology to fight malware with a focus on Indicator-of-Compromise (IOC) extraction at scale.
@Hans, ben sizi unutmuşum hocam, kusuruma bakmayın o sebeple dönüş yapmadım. ESET zaten silmiştir de False-Positive mi yoksa gerçekten de sıkıntılı bir dosya mı diye anlamak için "Geri Yükle" deyip bu sitelere upload etmenizi istemiştim. Attığınız yöntemle işletim sistemi sıfırlanır ancak temiz kurulum kadar garanti olmaz. Yine de bu yöntemi kullanabilirsiniz.
@Hans, ben sizi unutmuşum hocam, kusuruma bakmayın o sebeple dönüş yapmadım. ESET zaten silmiştir de False-Positive mi yoksa gerçekten de sıkıntılı bir dosya mı diye anlamak için "Geri Yükle" deyip bu sitelere upload etmenizi istemiştim. Attığınız yöntemle işletim sistemi sıfırlanır ancak temiz kurulum kadar garanti olmaz. Yine de bu yöntemi kullanabilirsiniz.