Aynısı bana da olmuştu ama o zamanlar Steam TL'ydi. İşte 300 lira oyun almışlar kartı iptal ettirmiştim.Merhaba. Hesabıma biri erişip 4,77 dolara bir tane DotA itemi almış buna karşılık, ne yapabilirim?
Hocam oyun, dlc gibi satın alımlar iade oluyor ancak topluluk pazarı alışverişlerinde iade yok.Aynısı bana da olmuştu ama o zamanlar Steam TL'ydi. İşte 300 lira oyun almışlar kartı iptal ettirmiştim.
Normal şartlarda topluluk pazarı alışverişleri iade edilmiyor. Steam de tamamlanmış market işlemlerinin geri alınamayacağını söylüyor. Ama işlem senin bilgin dışında yapıldıysa yine de Steam Destek'e hesabın ele geçirilmiş olabileceğini belirterek başvur. Önce hesabın güvenliğini sağla, şifreyi değiştirip Steam Guard'ı kontrol et. En azından işlemin nasıl gerçekleştiğini Steam'e bildirmiş olursun.
Doğrudur hocam mağaza alışverişi olsa çözebilirdiniz ancak topluluk pazarı olunca iade mümkün değil.İade edemeyiz diyorlar bu mecha chameleon yüzünden Discord calınmıştı bugün tekrar gireyim dedim bugün de bu oldu.
Haa anladım. Pazar olduğu için Steam bakiyeden çekiyor parayı karttan değil.Hocam oyun, DLC gibi satın alımlar iade oluyor ancak topluluk pazarı alışverişlerinde iade yok.