Normal şartlarda hesabımızda olabilecek anormal bir girişi tespit edebilmemiz amacında epey yararlı olabilir. Tabii bu önerim sunucuyu zorlamayan bir özellik değilse ve çoğunluk tarafından uygun bulunursa gelmesini isterim. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Techolay hesabınızın kolay kolay ele geçirileceğini sanmam ki ne Technopat'ta, ne de burada hesabı çalınan birisi görmedim.
- Makaleler
- 4
Normal şartlarda forum hesabının çalındığını pek görmedim ama getirilse bir zararı olacağını zannetmiyorum.
Burkii
Yetkin
Elbette haklısınız hocam da belli mi olur, nereden girebileceklerini pek sağlıklı kestiremeyiz.Techolay hesabınızın kolay kolay ele geçirileceğini sanmam ki ne Technopat'ta, ne de burada hesabı çalınan birisi görmedim.
- Makaleler
- 43
Elbette haklısınız hocam da belli mi olur, nereden girebileceklerini sağlıklı kestiremeyiz.
Kimsenin bu forumda hesap çalmaya çalışacağını dediğim gibi düşünmüyorum ben, ancak yine de hesabımıza bağlı cihazları tek bir sayfadan görmekten zarar geleceğini de düşünmüyorum.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Gelirse güvenlik adına çok güzel ve faydalı olacaktır.
Artılarım iyi olurdu.Normal şartlarda hesabımızda olabilecek anormal bir girişi tespit edebilmemiz amacında epey yararlı olabilir. Tabii bu önerim sunucuyu zorlamayan bir özellik değilse ve çoğunluk tarafından uygun bulunursa gelmesini isterim. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
Benim de okulda Techolay şifrem gözükmüştü tahtadan girmiştim