Uyuyan Sincap 98

Bilgin
Arkadaşlar selam,

Ben 12 yaşımdayken Steam hesabıma ve EA hesabıma Gmail'im bağlıydı ve Apex Legends oynuyordum. Ancak Google'a 12 yaşımda olduğumu girince işler değişti. Halbuki dursana yerinde yaş girmeden 1 sene beklesen öleceksin.

Neyse işte ben hemen Steam hesabımın Gmail'ini değiştirdim. Yeni Gmail açtım. Eskisi kapandı kendiliğinden. Ancak Steam hesabıma bağlı EA hesabıma erişemiyorum o Gmail'e erişemediğimden. Sanırım 1 Steam hesabına 1 EA hesabı bağlanıyormuş en fazla.

Sizden istediğim yeni bir Steam hesabı açarsam ya da bir Xbox alırsam ve oradan hesap açarsam orada 2. bir EA hesabı oluşturabilir miyim? Artık herhalde şu anki Steam hesabımdan umut yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,

Ben 12 yaşımdayken Steam hesabıma ve EA hesabıma Gmail'im bağlıydı ve Apex Legends oynuyordum. Ancak Google'a 12 yaşımda olduğumu girince işler değişti. Halbuki dursana yerinde yaş girmeden 1 sene beklesen öleceksin.

Neyse işte ben hemen Steam hesabımın Gmail'ini değiştirdim. Yeni Gmail açtım. Eskisi kapandı kendiliğinden. Ancak Steam hesabıma bağlı EA hesabıma erişemiyorum o Gmail'e erişemediğimden. Sanırım 1 Steam hesabına 1 EA hesabı bağlanıyormuş en fazla.

Sizden istediğim yeni bir Steam hesabı açarsam ya da bir Xbox alırsam ve oradan hesap açarsam orada 2. bir EA hesabı oluşturabilir miyim? Artık herhalde şu anki Steam hesabımdan umut yok.
1. Yeni bir Steam hesabı oluşturmanız gerekecek. Bu adımda şu şekilde ilerleyin:
- Steam'in resmi web sitesine gidin ve "Hesap Oluştur" seçeneğini tıklayın.
- Yeni bir e-posta adresi (Gmail veya başka bir seçenek) ile kayıt olun.

2. Yeni bir Xbox almak veya mevcut bir Xbox'ınız varsa, oradan yeni bir EA hesabı oluşturabilirsiniz. Aşağıdaki adımları izleyin:
- Xbox konsolunuzu açın ve Xbox Live hesabınıza giriş yapın.
- "Microsoft Store" üzerinden EA oyunlarından birini indirin ya da EA Play uygulamasını yükleyin.
- Uygulama açıldığında, yeni bir EA hesabı oluşturmak için yönergeleri izleyin.

3. EA hesabınızı yeni Steam veya Xbox hesabınıza bağlayarak yeni oyunlara erişim sağlayabilirsiniz. Bunun için:
- EA uygulamasında veya EA'nın web sitesinde oturum açın.
- "Hesap Bağlantıları" veya "Bağlı Hesaplar" kısmına gidin.
- Steam veya Xbox hesabınızı bağlayacak şekilde gerekli adımları takip edin.

4. Eğer eski EA hesabınıza tekrar erişim sağlamak istiyorsanız, EA destek ile iletişime geçip hesap kurtarma talebinde bulunabilirsiniz. Bunun için:
- EA destek sitesine gidin ve "Hesap Sorunları" bölümünde "Hesap Kurtarma" seçeneğini seçin.
- Gerekli bilgileri doldurup destek ekibine ulaşın.

Bu adımları izleyerek yeni bir Steam veya Xbox hesabı ile yeni bir EA hesabı açabilir ve oyun oynamaya devam edebilirsiniz.