Talent

Uzman
Arkadaşlar selam. Ben hesaplarının güvenliği için yeni bir mail açtım ve oyun servislerini (Steam, Epic, GOG, vs) o hesaba taşıyorum. Fakat Epic Games açtığım bu hesap adına saçma bir şekilde daha önce kayıt olunmuş diyor ve mail değiştiremiyorum. Ben şimdi bu yeni açtığım hesabı Epic'ten silsem 14 gün içinde siliniyormus, daha sonra o hesabı mevcut hesap ile değiştirebilir miyim?

O mail'e EPIC hesabı açıp silmeyi deneyebilirsin, açtırmıyorsa da şifre sıfırlama denersin. Sonrasında asıl hesabınla ilişkilendirirsin. Bu işlem belki mail adresini kilitleyebilir.

Son düzenleme:
O Mail'e Epic hesabı açıp silmeyi deneyebilirsin, açtırmıyorsa da şifre sıfırlama denersin. Sonrasında asıl hesabınla ilişkilendirirsin. Bu işlem belki mail adresini kilitleyebilir.

Zaten Epic hesabım halihazırda bir hesaba bağlı fakat ben bağlı olduğu maili değiştirmek istiyorum. Yeni maile de bahsettiğim gibi "bu mail ile hesap açılmış diyor" ben bu hesabı Epic destekten silsem diyorum 14 gün sonra ana hesabın maili yerine değiştirsem oluyor mu?

Hesaba ulaşabiliyorsunuz fakat "saçma bir şekilde" ifadesini kullanıyorsunuz, bu tuhaf.

İlk önce kullanmadığınız o EPIC hesabının e-posta adresini değiştirin, hatta plus adressing kullanabilirsiniz bunun için ama çalışır mı bilmiyorum. Sonrasında asıl EPIC hesabınıza boşa çıkan mail adresinizi kayıt etmeyi deneyebilirsiniz. Olmadı söylediğiniz gibi silip denersiniz.

Son düzenleme: