nefersefa

Uzman
Merhaba, Instagram'da eski 2 hesabım var şifrelerini vs. biliyorum ama eski numarama sürekli SMS gönderiyor olağan dışı giriş tespit edip. O telefon numarasını da öğrendim Facebook hesabıma bağlı numaralardan ama başka hiçbir şey yapamıyorum. Numaraya erişimim yok, artık Meta'ya ulaşmam lazım gibi. :)

Bununla ilgili nasıl destek alabilirim Instagram? 2 farklı mail adreslerine mail attım İngilizce. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Profiline gir -> Profili düzenle ->çıkan ekranda aşağı in 'Kişisel Bilgi ayarları' yazan kısma tıkla -> İletişim bilgileri ekranı çıkacak üzerine tıkla -> Numarayı sil var (düzenle çıkmadı fark etmez) ona bas sil hemen altında 'yeni iletişim bilgisi ekle' yazan yere bas ve güncel numaranı gir. Mantıken bunu yaptığında eski numaraya mesaj gitmeyecektir.

Profiline gir -> profili düzenle ->çıkan ekranda aşağı in 'kişisel bilgi ayarları' yazan kısma tıkla -> iletişim bilgileri ekranı çıkacak üzerine tıkla -> numarayı sil var (düzenle çıkmadı fark etmez) ona bas sil hemen altında 'yeni iletişim bilgisi ekle' yazan yere bas ve güncel numaranı gir. Mantıken bunu yaptığında eski numaraya mesaj gitmeyecektir.

Hesaba giremiyorum, moderatörler yanlış başlık atmış. O yüzden numara vs giremiyorum.

Hesaba giremiyorum, moderatörler yanlış başlık atmış. O yüzden numara vs giremiyorum.
Yani girişte her türlü telefon numarasına onay gidiyor ve o telefon numarasına erisimin olmadigi icin giremiyorsun?

E-posta ya da Facebook ile giriş seçeneğini denesen yine mi telefon onayı istiyor? Kullanıcı adı şifre sıfırlamayi denediniz mi?

Ya da en temizi destek formu ile numara erişimi açılabilir.

Yani girişte her türlü telefon numarasına onay gidiyor ve o telefon numarasına erisimin olmadigi icin giremiyorsun?

E-posta ya da Facebook ile giriş seçeneğini denesen yine mi telefon onayı istiyor? Kullanıcı adı şifre sıfırlamayi denediniz mi?

Ya da en temizi destek formu ile numara erişimi açılabilir.

Olağan dışı giriş tespit ediyor ve SMS seçeneği dışında bir şey çıkmıyor. Şifreleri vs biliyorum hesapların girişte sıkıntı yok yani. Destek formunu nereden gireceğim peki?