Steam Hesabındaki hangi oyun oynanmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssmih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 772
Hocam BF serisi, Alan Wake, Batman serisi, Crysis serisi, BioShock serisi gibi oyunlara da çöp diyorsanız oyun zevkiniz sorgulanır bence.
BF ergenlerin kendini savaşta zannettiği, her yerinden yazı fırlayan çöp bir seridir. Alan Wake'te sıkıcı bir oyun. Crysis zaten rezalet, COD çakması. BioShock çıktığı dönem için iyi olabilir ama şimdi oynanmaz.

Crysis zaten rezalet, CoD çakması.

Biri dünya savaşını anlatıyor biri uzaylılarla olan bir savaş hikayesine sahip. CoD çakması demenin sebebi ne? Silah tutup çatıştığın her oyun CoD çakması mı?

Oynayabileceğin kişiler varsa Devour ve A Way Out güzel olur. Batman serisini de öneririm, Batman Arkham Knight'ı yeni bitirdim. Önceki oyunlarla bağlantılı olduğu için hikayesine dikkat etmedim ama mekanik olarak güzel oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu saydığınız oyunlardan daha iyi oyunlar yapabiliyorsanız yapın da sizin oyunlarını oynayalım. Sıkıcı dediğiniz Alan Wake serisinin 2.oyunu geçtiğimiz senelerde yılın en iyi oyunlarından biriydi. Crysis'te gayet iyi Türkçe dublaj destekli bir oyun, günümüzde Batman ve BioShock oyunları hala çok iyi seviyedeler.

Kendi görüşüm demeyi unutmuşsunuz galiba

Niye ben oyun yapımcısı mıyım?

Kendi görüşüm demeyi unutmuşsunuz galiba

Buradan anca Alan Wake'in sıkıcı olması kişisel bir görüş olabilir, gerisi objektif gerçekler.

Niye ben oyun yapımcısı mıyım?

Buradan anca Alan Wake'in sıkıcı olması kişisel bir görüş olabilir, gerisi objektif gerçekler.

Oyun yapımcısı değilsiniz tamam ama öyle bir mesaj yazıyorsunuz ki dışarıdan bakınca saydığımız oyunlardan kat ve kat iyi oyunları yapıp oynamış gibi konuşuyorsunuz. Belki sizin sevdikleriniz bizim için rezalet oyunlardır.

BF serilerini oynayabilirsin. 3'ün hikâyesi zamanının ötesindeydi. Mafia DE son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan birisi. 10-15 saat keyifli ve sinematik aksiyon deneyimi yaşarsın. Metro 2033'ü de tavsiye ederim ama Last Light ve Exodus'u da alman lazım, bağlantılı çünkü. Geçtiğimiz günlerde üçlü paketi 25 lira gibi bedava fiyata satılıyordu zaten. Hellblade de hikâyesi güzel ve farklı bir oyundur, deneyebilirsin. Crysis çok kaliteli bir hikâye oyunu serisidir. Ryse Son of Rome'u ilk çıktığı zaman oynamıştım ve oynanış mekanikleri çok hoşuma gitmişti. Kısa bir oyun zaten, o da denenebilir.

Uzun soluklu olarak RDR2'yi anlatmaya gerek yok zaten ama Dying Light'ı tavsiye ederim ben. BF3 gibi zamanının ötesinde bir oyun. DLC'si de çok keyifli ayrıca.

Hepsinden ayrı olarak online oynayacaksan kesinlikle BF1. BF3 de çok keyifliydi fakat artık eski oyuncu sayısı kalmadı gibi bir şey.

Bunlardan kat kat güzel oyunlar oynadım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…