Steam Hesabındaki hangi oyun oynanmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ssmih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 772
Resident Evil 7.

Bu oyunlar segmentine göre gayet kaliteli oyunlardır. Sevmezsiniz orası ayrı ama bu kaliteli oldukları gerçeğini değiştirmez. RDR2 oynayıp sonra gidip Crysis oynayıp Crysis'ten RDR2 performansı beklerseniz sözüm meclisten dışarı akıl sağlığınızdan şüphe duyarım. Alan Wake 2'yi de Baldur's Gate 3'ü de oynamadım ama ikisinin de gameplay görüntülerine baktım. Alan Wake 2 bence yılın oyunu ödülünü almalıydı ve bence BG3'ten daha iyiydi. Ama bu demek değil ki Baldur's Gate 3 kötü.

Resident Evil 7.

4 kere bitirdim harika oyun. Bitirdiğim ilk oyun olduğu için yeri bende hep ayrıdır. O zamanlarda banka hesabım, paparam falan yoktu tek çarem korsan oynamaktı korsan sayesinde bu oyunu bitirdim. Bir ara oyunu satın alıp tekrar bitirmeyi düşünmüyor değilim. Tavsiye ederim bende. Ekstra olarak Resident Evil 2 Remake, 4 Remake ve 8 Village tavsiye ediyorum.

TLOU serisi, Uncharted 4, Witcher 3, Cyberpunk, eski GoW'lar. Daha oynamadım ama kcd 2 ve bg 3 güzel duruyor.

Crysis, BF, BioShock, Batman gibi serilerden bu AAA oyunların kalitesini bekliyorsan zaten sorun sizdedir hocam. Benim saydıklarım da kendi segmentlerinde başyapıtlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis, BF, BioShock, Batman gibi serilerden bu AAA oyunların kalitesini bekliyorsan zaten sorun sizdedir hocam. Benim saydıklarım da kendi segmentlerinde başyapıtlar.
Tabii ki dediğim oyunlar çöp değil, orada biraz sarkazm yaptım ama TLOU 2 oynamış birine gidipte Crysis çok iyi oyun dersen komik olur. O kalitenin tadını aldım bir kere, o kalitenin altında olan şeyler artık beni içine çekemiyor.

TLOU2 seviyesinde kaliteye sahip olmasa bile Crysis çöp bir oyun demek daha komik emin olun.

Benim önerilerim:
  • Batman serisi
  • Crysis serisi
  • GTA serisi
  • Hitman Absolution
  • Red Dead Redemption 2
  • Ryse Son of Rome

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…