frozen

Çalışkan
Arkadaşlar ben açıkçası mail hesabımın sızdırıldığını düşünüyorum çünkü bu ilk değil. Şu ana kadar 5 tane hesabım kapandı. Mail işini halledeceğim ama YouTube hesabım kapandığı için yerine başka bir hesapla da oturum açamıyorum. Çözümünü bilen arkadaşlar varsa sevinirim.

Şu sitenin verdiği neticeye göre hareket edelim önce
Oraya bakmıştım ve 3 tane görünüyor, ne yapmam lazım dostum. Yeni bir hesap açıp gerekli sitelere gmaili aktarıp sonra sileyim mi hesabı ne yapayım?

Şu sitenin verdiği neticeye göre hareket edelim önce
cidden kötü durumdayım yardımcı olursan çok sevinirim.

Oraya bakmıştım ve 3 tane görünüyor, ne yapmam lazım dostum. Yeni bir hesap açıp gerekli sitelere Gmail'i aktarıp sonra sileyim mi hesabı ne yapayım?

O 3 tanesi nedir tam olarak söyleyebilir misiniz?

Ayrıca herhangi bir virüs ile karşı karşıya kalıp kalmadığınızı bilmek,ekstra önemlidir bence.

Ayrıca herhangi bir virüs ile karşı karşıya kalıp kalmadığınızı bilmek,ekstra önemlidir bence.

Data Troll Stealer Logs

ALIEN TXTBASE Stealer Logs

Operation Endgame

Bunlar yazıyor, önceden virüs girdiğini pek hatırlamıyorum fakat bir linke tıkladığımda yt hesabıma bir şeyler olmuştu ama anlamadım ve sonra kapatıldı.

Dostum şu da var, 3 tane gmail hesabımda da 3 tane veri sızıntısı olduğu yazıyor ve hepsinde aynı sızıntılar yazıyor.

Data Troll Stealer Logs

ALIEN TXTBASE Stealer Logs

Operation Endgame

Bunlar yazıyor, önceden virüs girdiğini pek hatırlamıyorum fakat bir linke tıkladığımda YT hesabıma bir şeyler olmuştu ama anlamadım ve sonra kapatıldı.

Dostum şu da var, 3 tane Gmail hesabımda da 3 tane veri sızıntısı olduğu yazıyor ve hepsinde aynı sızıntılar yazıyor.

Hocam bu üçü büyük bir sıkıntı imiş. Google ile iletişime geçmeyi denediniz mi?

Bakmak isterseniz eğer:

Eğer dediğiniz gibi bir aktarma söz konusu olursa kapatmanız doğru olacaktır bana kalırsa.
hocam daha kısa bir yolu yok mu?

Eğer dediğiniz gibi bir aktarma söz konusu olursa kapatmanız doğru olacaktır bana kalırsa.
Bir de ben yt hesabımdan ban yediğim için. O tarayıcıdan başka hesapla olsa bir oturum açamıyorum onun çözümü var mı?