Baho

Başarılı
Elektronik ile ilgili bir bölüm okuyorum ve artık hesaplamalarımı hesap makinesi ile daha hızlı bir şekilde yapmak istiyorum. öğrenci bütçesine uygun bir hesap makinesi önerirseniz sevinirim. Temel devre analizlerinde kullanacağım. Vizelerde kullanacağım.

Son düzenleme:
Edit: Vallaha neden beğenmedim yiyorum bilmiyorum. Ben bunun gibi çakma bir hesap makinesi ile doktora yapıyorum. Özellik bakımından hiçbir farkı yok. Adam elektronik ile ilgili bir bölüm okuyor dönemin bitmesine kalmış 2 ay maksimum 1 yıl kullanacağı hesap makinesine niye gidip 4-5 katı para versin?

Casio çakması herhangi bir giriş seviye hesap makinesini alabilirsiniz. Ben attığımı buldum belki daha uyguna da vardır.

Son düzenleme:

1.versiyon ile 2.versiyon arasında hiçbir fark bulunmamakta. Fiyat olarak hangisi uygunsa onu tercih edebilirsiniz. Veyahut Kadio gibi 1.versiyon FX82MS replikası bir hesap makinesi de tercih edebilirsiniz.
2. versiyon FX82MS'de kullandım, 1.versiyon replika FX82MS'de kullandım. Replika ürünler bir süre sonra genelde sorun çıkartmaya başlıyor. Tavsiyem fiyat olarak uygun olan versiyon FX82MS almanız yönünde olur.

Daxi-X900 elektrik-elektronik okuyorum sınavlarda her işimi görüyor.
fx 991 ve bu model arasında kaldım aradaki fiyat farkı azınmayacak kadar fazla aslında 6 liraya yakın daxi alayım o zaman

açıkcası haklısınız hocam

Son düzenleme:
Devre analizinden kastınız ne anlamadım ama hesap makineleriyle ilgili deneyimlerimden yola çıkarak tuşları büyük bir makine kullanmanın daha zevkli olduğunu söyleyebilirim. Aşağıdakilerden en çok Kadio KD-8985B modelini sevdim.

IMG_2943.webp