X - Twitter Hesaplar nereye bildirilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 620
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 111
  • Etiketler Etiketler
    twitter

620

Uzman
Biliyorsunuz sayıları fare sürüsü gibi, her gün başka ülkeye iltica ediyorlar, Almanya Japonya vs. topraklarımızdan yavaş yavaş gidiyorlar bu tipte büyük ihtimalle iltica etti fakat ben her türlü ihtimale karşı yine de bildireceğim nasıl bir yolda ilerlemek gerekir? TUSAŞ saldırısı hakkındaki alıntıma yazdıkları yoruma bakın. Türkiye ile ilgili başka tweetlerime de küfürlü yorum atıyorlar.

Daha önce yapan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241116_163410_X.webp
    120,8 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20241116_163413_X.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Cimere bildirin, diğer kurumlara göre daha disiplinli çalışıyorlar da tam olarak neyi şikayet edeceğinizi anlamadım.

Cimere bildirin, diğer kurumlara göre daha disiplinli çalışıyorlar da tam olarak neyi şikayet edeceğinizi anlamadım.
TUSAŞ Saldırısı konusunda p*k sempatizanlığı yapıyor görmüyor musun ? Terörist övüyor.

TUSAŞ Saldırısı konusunda p*k sempatizanlığı yapıyor görmüyor musun ? Terörist övüyor.
Başta ss I açıp baktım ondan anlamadım affedersin, cimere veya teme bildirebilirsin. Sonuçta tem bakıyor.

İfadeler: 620
Cimer'e şikayet etmiştim, savcılığa kadar gitti dosya.

İfadeler: 620
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…