dobronx

Becerikli
Arkadaşlar Twitter'dan bir alakası olmamasına rağmen numarama doğrulama kodu geldi bir anda, 7 adet SMS. Fakat benim numaramla kayıt olunmuş herhangi bir hesap yok. Birileri adıma hesap mı açmaya çalışıyor? Google'a yazdığımda Şikayetvar'a aynı durumdan yazanlar olmuş. Giriş yap dediğimde numaramla hesap olmamasına rağmen İngilizce "the credential you entered matches multiple accounts. Please enter your username instead." Hatası veriyor. Benim hesabımla bir X hesabı yok. Şifremi unuttum yapınca da maalesef hesabını bulamadık diyor. Şikayet etmem gerekir mi sorun olur mu adıma hesap mı açtılar?

Aman, çok da panikleme ama bi işlem yapma, hemen gerekli merci neresi varsa öğren şikayetçi ol. Öğren; karakola mı gitmen gerekiyor, ne gerekiyorsa hemen şikayetçi ol. Daha yeni bir arkadaşımın başı belaya girdi. Onun adına telegramda yasaklı madde ticareti falan yapıyorlarmış. Şikayetçi oldu falan ama bekliyor bakalım. Eğer ne yapman gerektiğini öğrenemezsen, toplayabildiğin kadar kanıt topla ve belge halinde götür şikayetçi ol.

Bakalım bu işleri bilen başka birisi bir öneride bulunacak mı. Arkadaş da yalvarıyor, yardım istiyor "ben ne yapacağım" diye. kiralık etik hacker falan aramaya kalktım ama... Ne yapacağımı bilmiyorum ben de.

Aman, çok da panikleme ama bir işlem yapma, hemen gerekli merci neresi varsa öğren şikayetçi ol. Öğren; karakola mı gitmen gerekiyor, ne gerekiyorsa hemen şikayetçi ol. Daha yeni bir arkadaşımın başı belaya girdi. Onun adına Telegram'da yasaklı madde ticareti falan yapıyorlarmış. Şikayetçi oldu falan ama bekliyor bakalım. Eğer ne yapman gerektiğini öğrenemezsen, toplayabildiğin kadar kanıt topla ve belge halinde götür şikayetçi ol.

Bakalım bu işleri bilen başka birisi bir öneride bulunacak mı? Arkadaş da yalvarıyor, yardım istiyor "ben ne yapacağım" diye. Kiralık etik hacker falan aramaya kalktım ama... Ne yapacağımı bilmiyorum ben de.

Hocam böyle bir şey için ne şikayette bulunabilirim ya da nereye bulunabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam böyle bir şey için ne şikayette bulunabilirim ya da nereye bulunabilirim?

Muhtemelen X'te o hesabı bulup önce X'e şikayet etmen gerekir. Siber suç olduğu için içinde bulunduğun durum, siber şikayet nasıl yapılır onu yapman gerekir. İnternet üzerinden oluyor diye biliyorum ancak karakola giderek belki ayrınytılı bilgi alabilir ve neler yapman gerektiğini birinci ağızdan öğrenebilirsin belki. Bence biraz bekle ve araştır bugün. Sonra yarın bir karar ver ve uygula hemen.

Arkadaşlar Twitter'dan bir alakası olmamasına rağmen numarama doğrulama kodu geldi bir anda, 7 adet SMS. Fakat benim numaramla kayıt olunmuş herhangi bir hesap yok. Birileri adıma hesap mı açmaya çalışıyor? Google'a yazdığımda Şikayetvar'a aynı durumdan yazanlar olmuş. Giriş yap dediğimde numaramla hesap olmamasına rağmen İngilizce "the credential you entered matches multiple accounts. Please enter your username instead." Hatası veriyor. Benim hesabımla bir X hesabı yok. Şifremi unuttum yapınca da maalesef hesabını bulamadık diyor. Şikayet etmem gerekir mi sorun olur mu adıma hesap mı açtılar?

Buradaki İngilizce kısımda "girdiğiniz kimlik bilgisi birden fazla hesapla eşleşiyor. Lütfen bunun yerine kullanıcı adınızı girin" tarzı bir şey diyor sanırım. Belki de karşı taraf "numara ile hesabın bulunması/görünmesi" seçeneği gibi bir şeyi kapatmıştır. Senin numaranın kullanılmadığından emin olamayız. Her şeyi belgelendir ve şikayetlerine ekle. Eğer başkası daha doğru bir yönlendirme yapmazsa yarına kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şifre unuttum yapınca maalesef hesabını bulamadık diyor ama anlamadım. Bekliyorum arkadaşlar, bilgisi olan var mıdır?

yardımcı olabilecek var mı adımıza nasıl numaramızla hesap açıyorlar?

Son düzenleme: