Hızlandırma diye bir şey yok. Normalde itiraz sonrası 2-3 iş günü içerisinde dönüş olması lazım. Hafta sonuna denk geldiysen birkaç gün daha uzayabilir ancak daha da uzun sürüyorsa bugda kalmış olabilir.

Biraz daha bekleyin bakalım. Dönüş olmazsa mavi tik alıp desteğe yazarsınız.
benim facebook ve instagramım bağlantılıydı uyumsuzluk ve topluluk kuralları diyip facemi kapattı ve facem sonsuza kadar kapandı ama instam hala inceleme altında 2 haftadır

benim facebook ve instagramım bağlantılıydı uyumsuzluk ve topluluk kuralları diyip facemi kapattı ve facem sonsuza kadar kapandı ama instam hala inceleme altında 2 haftadır
Hatta şimdi açtığım facebook hesabım da kısıtlandı kimlik ve yüz tarama istedi

Son düzenleme:
@balorcan Bugda kalmıştır. Temiz bir Facebook hesabından mavi tik alın, durumu İngilizce olarak açıklayın. Gerçekten suçsuzsanız, açılır.

(En son kampanya ile 16,99 TL'ydi)

Instagram hesabının kapanmasının farklı farklı sebepleri olabiliyor. Taklitten kapanınca ayrı, topluluk ihlalinden kapatılınca ayrı o yüzden bununla ilgili bir rehber paylaşacağım buradan detaylı içerikleri var umarım işinize yarar.

Hocam peki itirazdan sonra kalıcı kapanırsa hesap nasıl siliniyor? iki aşamalı doğrulama ile tekrar giriş yapabiliyorum.
Aynı şekilde kendi isteğimizle de kalıcı sildiğimiz hesaplara giriş yapabiliyoruz sadece hesap kapatıldı diyor.