Benim gördüğüm gruplaşma şu şekildeydi;

Belirli kitleler oluyorlar, Discord vb. platformlarda toplanıyorlar, bazen bu diret olarak forum içinde birbirini kollayan insanlara dönüşüyor. Mesela bir kişi konu açıyorsa disslike atıyorlardı, yorumlara da keza. İki gruptan birileri tartışıyorsa alakası olmayan insanlar damlıyordu, kaosa sürükleniyordu konular.

Hatta o dönem o kadar çok konu kilitleniyordu ki bu tartışma muhabbetinden öneri kısmına konular kilitlemesin diye öneri atılmıştı. :LOL:
Ulan şimdiki aklım olsa o dönemler üye olurdum. Geç kalmışım. :D

Hocam cahilliğime verin forumda nasıl bir gruplaşma oluyordu? X kişisi ile y kişisi grubu gibi mi?

"AMD ekran kartları hala sorunlumu" konusu vardı sanki bir ara 3 kere açılıp kilitlenmisti sonradan. Birisi ben sorun yaşıyorum diğeri bir sende oluyor bu sorun sende sıkıntı var diyerekten konu uzuyordu hep :D

İlk 1000'den en az tanınan benimdir. Technopattan bir çok değerli üye buraya gelmişti. 2023 Aralık forumda herkes heyecanla konu açıyordu. Konu bölümlerinden birinde ilk konuyuda ben açmıştım bulursam atarım. İlk aylar her şey iyi gidiyordu ama forumda düzen tam oturmamıştı. Moderasyon zayıftı. Hatırlıyorum bir konu açmak isteyince en az 40-45 dk beklemek gerekirdi. 1 saat geçse bile konu açılsın diye bekliyorduk. Aslında recep baltaş'ı seven bir çok technopat emektarinin gelmesi bu sunucuyu heyecanlı kıldi çünkü deneyimli insanlar burda toplaşcak eski technopat kurulcak diye düşündük. Ama ilk 1000'de gelenlerin 200-300 şimdilerde burda değil. Hesabini silmeyenlerde aktif olmuyor genelde. Çok büyük hevesle kuruldu burası ama beklenildiği kadar parlamadi. Şimdilerde daha sakin bir yer haline gelmiş bende uzun zaman sonda aktif oldum ve gerçekten eski heyecan bitmiş çoğu konu cevapsız kalıyor.