Bir ara Lapsekilli abimiz vardı, o bile hesabı komple kapattı. Pek tanımam kendisini ama sevecen birisiydi. Onun neden kapattığını bilmiyorum mesela. Bazı insanlarda çekememezlik var, özellikle yeni nesiller, eski nesilleri çekemiyorlar. Arkadaşın dediği gibi, bazı konularda haksızlığa uğradıkları veya kişi belki sürekli linçleniyordur, o yüzden hesabı silmiş olabilir. Ben mesela diğer sitede sırf toxiclik ve çok bilmişlik olduğu için hesabımı sinirimden kapattım, foruma bir girdim 50 tane disslike yemişim. Oysaki ben haklıydım ama yeni nesillerle baş edemiyoruz maalesef.

Buyuk bir cogunlugu siteye kayit olurken okuyup onayladigi varsayilan kurallardan oturu uyari aldigi icin hesabini kapatiyor. Her forumun kendi kurallari var, diger forumda bu boyle degil su boyle degil diyerek bir yere varilmiyor. Kurallar belli, kimse yazili olmayan kuraldan oturu uyari almiyor. Yazili kuraldan uyari alip da hesap silmenin de anlami yok ama kullanici boyle bir talepte bulunuyorsa da yapabilecegimiz bir sey yok.

Birkaç tane olasılık oluyor. Kimisi ergenken yaptığı şeylerin izini silmek için, kimisi de haksızlık olduğunu düşündüğü için.

Son düzenleyen: Moderatör: