Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@26225, her yerde farklı şifre kullanıyorum, bir yere not ettim ve sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Şifre yöneticisi kullanmanı tavsiye ederim. Böylece hiçbirini hatırlamak zorunda kalmazsın. Not ettiğin yer güvenli mi? Kağıtsa uçar gider.

Hayır bilemedin. :D O kadar da basit ruhlu değiliz. ;) Şifrem: Ruhi123

Bu arada site e-postamızı girmemizi istiyor. Giriyoruz. Daha sonra şifrenizi de kontrol edin diyor, giriyoruz.
Böylece siteye e-posta ve şifre bilgimizi vermiş oluyoruz. Herkese iyi akşamlar dilerim :D

Son düzenleme:
Şifre yöneticisi kullanmanı tavsiye ederim. Böylece hiçbirini hatırlamak zorunda kalmazsın. Not ettiğin yer güvenli mi? Kağıtsa uçar gider.

Hayır bilemedin. :D O kadar da basit ruhlu değiliz. ;) Şifrem: Ruhi123

Bu arada site e-postamızı girmemizi istiyor. Giriyoruz. Daha sonra şifrenizi de kontrol edin diyor, giriyoruz.
Böylece siteye e-posta ve şifre bilgimizi vermiş oluyoruz. Herkese iyi akşamlar dilerim :D
Hocam farklı şifreleri verdim😀

Ben genellikle şifrelerimi USB bellek ve Lifebox'a kaydediyorum. 2FA doğrulamasını telefon numarası olmadan açmak mümkün mü, herhangi bir sorun yaratır mı?

Güvenilir bir şifre yöneticisi var mı? @143 , siz genellikle şifrelerinizi nereye kaydediyorsunuz? Benim biraz fazla hesabım var. Önemli olan hesapları 2FA + telefon numarası ile korudum; önemsiz hesapları ise sadece 2FA, telefon numarası olmadan yapsam sorun olur mu? Yoksa 2FA telefon numarası olmadan da çalışıyor mu?

@creazy, WhatsApp'tan kendime atıyorum ben. Benim saklama yöntemim bu şekilde.

Kontrol ettim de 2008'de Myspace veri ihlali yapmış hahhaha :) 17 yıl sonra haberim oluyor :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.