Hesaplarınızın sızdırılıp sızdırılmadığını kontrol edin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden böyle şeyler oluyor? Neden hesapları çalıp bu şekilde boş şeylerle uğraşıyorlar, anlamış değilim. Siber suçlar keşke daha hızlı bir şekilde engellense. Daha temiz bir dünya istiyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
2FA + Bitwarden gibi bir parola yöneticisi kullanın. En güvenli yöntem bu.

Malwarebytes'da "Digital Footprint" adında daha detaylı veri sızıntılarını gösteren bir yer var. Hangi sitelerden hangi şifrelerinizin sızdığı detaylıca gösteriliyor. Daha yeni keşfettim bence oradan da bir bakın. Bilgisayardaki uygulamadan şifrelerinizin tamamını da görebiliyorsunuz ayrıca. İki mailimi kontrol ettim birisi 38 birisi de 19 yerden sızdırılmış ve hepsi çok eski kullandığım basit şifrelermiş.

Bunu da ekleyelim ana konu mesajına, geri dönüş için teşekkürler.

4 tane 15+ yıllık mail adreslerim sağlam çıktı ben de şaşırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ilginç sitelerde kullandığım mailde herhangi bir sızıntı çıkmadı, uzun yıllardır kullandığımda ise Zula ve CraftRise çıktı.

Kaç kullanıcı, kullandığı teknolojiyi bilinçli şekilde kullanıyor, onu sorgulamak lazım. Yani siber saldırılar her zaman olacak; herkes kendisini koruyacak, bu kadar basit.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…