Physic

Üstün
Makaleler
26
Yer
Bartın, Türkiye
Projelerim için kullanmak üzere Hetzner'dan sunucu almak istedim. Çünkü sunucuları gerçekten kaliteli ve hakkıyla iş yapıyorlar(dı). 2 hafta önce ilk hesabımı açtım, adresim, kart bilgilerim falan doğruydu. Onay işlemleri için gerekli belgeleri gönderdim ve reddedildim. O zaman çok umursamadım. Dün tekrar denediğimde, yine reddedildim. Hetzner'in destek sistemiyle iletişime geçtim ve bana bilgilerimin "onlara" göre şüpheli göründüğünü ve bana nasıl doğru bilgileri gönderebileceğimi söyleyemeyeceklerini belirtitler. Hetzner'in istediği tüm bilgileri eksiksiz doldurmama rağmen reddediliyorum ve oraya koydukları işe yaramaz destek bana yardım edemeyeceğini, yardım ederse bunu kötü amaçlı kişilerin kullanabileceğini söylüyor :D

Reddit'te Hetzner'in resmi hesabından onlarla iletişime geçtiğimde, bana tekrardan "Reddedildiysen reddedildin, sana destek vermeyeceğiz. Neden reddedildiğini paylaşamıyoruz." dediler. Parasını ödeyeceğim ve kullanacağım hizmeti umursamaz müşteri desteği ve kötü onay sistemleri yüzünden alamadım. Ben de düşündüm, Techolay'da onaylatan ve tecrübesi olan vardır elbet diye. Size sormak istedim. Teşekkürler.

Sanırım bu gidişle OVHCloud gibi alternatifler kullanacağım, daha fazla ücret ödeyerek daha iyi müşteri desteğini tercih ederim.

Ben sorunsuz kullanıyorum dört yıl önce filan üye olmuştum galiba. Sende problemli olan ne olabilir ki yani email uzantı Gmail mi ya da kaç yaşındasın

Ben sorunsuz kullanıyorum dört yıl önce filan üye olmuştum galiba. Sende problemli olan ne olabilir ki yani email uzantı Gmail mi ya da kaç yaşındasın.

Yaştan dolayı değil (17 yaşındayım), şüpheli hesap olarak işaretlenmiş.

Krallar müşteri bile seçiyor, gözümde saygınlığı 3 5 kat arttı şu an.

Durup dururken hesabı kapanan kişiler de var. Desteğin böyle davranması yanlış.