Hezârfen Ahmed Çelebi'nin SCP evreninde "anormal organizma" olarak geçtiğini biliyor muydunuz?

beyefendi

Tanınmış Üye
Katılım
27 Aralık 2023
Mesajlar
1.117
Makaleler
6
Çözümler
6
Beğeniler
2.812
Yer
İstanbul
Başlamadan önce tüm yazacaklarım bilim-kurgu ürünü olan SCP evrenine aittir ve gerçek değildir. Bugün ki konumuz bu SCP-6614'ü kapsamaktadır ve bu SCP, Türkler tarafından yazılmış bir SCP'dir.

SCP-6614 "Öklid" sınıfına giren bir SCP'dir.



Yazılı dokümanlara göre Hezârfen Ahmed Çelebi'nin uçmak için kullandığı Lodos Rüzgârı normal kaynaklarla üretilmemiş, anormal ürünler ve Hezârfen Ahmed Çelebi'nin sahip olduğu belli başlı büyüler ile uzun süre uçması sağlamıştır.

SCP evreninde Hezârfen Ahmed Çelebi'nin cenazesi ve uçmak için kullandığı Lodos Rüzgârı Cezayir'de, [GİZLENDİ] Müzesi'ndedir. 2016'da Türkiye, Cezayir'den Hezârfen Ahmed Çelebi'nin cenazesi ve Lodos Rüzgârını 15 milyon dolara Türkiye'ye getirtilmiştir. Türkiye'ye getirildikten sonra [GİZLENDİ] Müzesi'nde sergilenmeye başlamıştır.



Hezârfen Ahmed Çelebi ve Lodos Rüzgârı'nı ziyarete giden SCP vakfı çalışanı Prof. Dr. [GİZLENDİ] [GİZLENDİ], SCP vakfının "Bir ürünün veya organizmanın anormal olduğu nasıl anlaşılır?" rehberinde yazan etkilerden biri olduğunu fark eder ve en erken tarihte Hezârfen Ahmed Çelebi'nin cenazesi ve Lodos Rüzgârı, Macaristan'da ki Tesis-228'e test etme amaçlı getirilmiştir. Türkiye'de bu tarihi eserlerin kaybolmasını gizlemek için bulunduğu [GİZLENDİ] Müzesi ateşe verilmiş ve o alanda ki anormal etkiler sonlandırılana kadar halka kapalı olacak hale getirilmiştir.

Ürünler Macaristan'a ulaştığında test için bir D-Sınıfı personel Lodos Rüzgârı ve Hezârfen Ahmed Çelebi'nin ölü bedeni bulunan odaya sokulmuş ve 24 saat o odada tutulmuştur. Test bittikten sonra D-Sınıfı personel içeride bulunduğu süre boyunca ona ait olmayan havada süzüldüğü anıların aklında canlandığını söylemiştir.

Ondan sonra Hezârfen Ahmed Çelebi'nin bedeninden 20 ml. kan alınmış ve teste sokulmuştur. Test sonuçlarında Hezârfen Ahmed Çelebi'nin DNA'sında anormal organizmalar gezdiği gözlenmiştir. Lodos Rüzgârında ise anormal tepkiler görülmüştür. Lodos Rüzgârının normal kaynaklardan yapılmış bir replikası test için üretilmiş ve kullanılmıştır ama orijinalin uçtuğu mesafenin çeyreğine bile ulaşamadan düşmüştür.



Günümüze kadar her ay SCP-6614-A (Hezârfen Ahmed Çelebi) ve SCP-6614-B (Lodos Rüzgârı) üzerinde nasıl işlediğini anlamak için testler gerçekleştiriliyor ama halen kesin bir yargı bulunmamaktadır. SCP-6614'ün tüm ürünleri şu an [GİZLENDİ], Macaristan'da ki Tesis-228'de saklanmaktadır.

Bismillah, I have received a revelation known only to me, and no one else.

O my Sultan, I cannot offer anything other than my apologies and my regret. On that joyous day of the flight of the seven arrowed rocket, I truly did meet Jesus. 50 okka of gunpowder was far more potent than I had ever imagined, and I soared through the blue sky until the black night bled into it. O my Sultan, I flew to the Moon!

It was a strange sight to behold. The Moon was empty! A desert of the grayest sand to rival the dunes of Arabia. Alhamdulillah, when I landed, grass began to grow under my feet, a miraculous blessing indeed. It was then I turned to meet Jesus Himself! O my Sultan, had I not been a pious man, I would not have known this ghostly figure to be the Nazarene.

I spoke to Jesus, asking Him for a blessing for you, my Sultan. Sadly, I must confess, I knew not what He told me. He spoke silently, but full of fervor and vigor. I spent the next hour speaking with Jesus, even though I could not hear his words, I felt them resonate in the very depths of my being, strong and moving as they were.

And so the blessings I returned with, I am afraid they are mere interpretations by this lowly servant. I pray that my Sultan will find it in his heart to bestow forgiveness.

- Kaynağı belirsiz ama Hezârfen Ahmed Çelebi tarafından yazıldığı kanıtlanmış İngilizce bir yazı
 
Bayağı iyiymiş. Bizden aynı bunun gibi iyi senaryolar ve karakterler çıkar yalnız.
Hocam Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u delmek için kullandığı top bile SCP evreninde "anormal obje" olarak geçiyor. Bu tür şeylerden bir sürü var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt