kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 24 Mart 2026 #1 Recep Baltaş dedi: Reset attığınızda cihaz fabrika ayarlarına dönüyor. Yani sansüronline size nasıl verdiyse öyle oluyor cihaz. Hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Huawei HG255s icin root yöntemi biliyor musunuz?
Recep Baltaş dedi: Reset attığınızda cihaz fabrika ayarlarına dönüyor. Yani sansüronline size nasıl verdiyse öyle oluyor cihaz. Hiçbir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Huawei HG255s icin root yöntemi biliyor musunuz?
Çözüm Recep Baltaş 24 Mart 2026 Bu araçla bir dener misin? GitHub - ods-code/tr069acs Contribute to ods-code/tr069acs development by creating an account on GitHub. github.com
Bu araçla bir dener misin? GitHub - ods-code/tr069acs Contribute to ods-code/tr069acs development by creating an account on GitHub. github.com
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 24 Mart 2026 #2 Bu araçla bir dener misin? GitHub - ods-code/tr069acs Contribute to ods-code/tr069acs development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi Çözüm
Bu araçla bir dener misin? GitHub - ods-code/tr069acs Contribute to ods-code/tr069acs development by creating an account on GitHub. github.com
KS KS kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 24 Mart 2026 #3 Recep Baltaş dedi: Bu araçla bir dener misin? GitHub - ods-code/tr069acs Contribute to ods-code/tr069acs development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Eve geçtiğim zaman deneyeceğim. Hocam doğru parametreleri buldum sanırım ama ne yazacağımı bilmiyorum. Hocam bir veriyi düzenlemeye çalışınca sağ tarafda "-" yazan yerlere doğrı veriler geldi root yazan kullanıcıya şifre atıyorum şimdi. Root erişimi kazandım, bir rehber yazabilirim. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu araçla bir dener misin? GitHub - ods-code/tr069acs Contribute to ods-code/tr069acs development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Eve geçtiğim zaman deneyeceğim. Hocam doğru parametreleri buldum sanırım ama ne yazacağımı bilmiyorum. Hocam bir veriyi düzenlemeye çalışınca sağ tarafda "-" yazan yerlere doğrı veriler geldi root yazan kullanıcıya şifre atıyorum şimdi. Root erişimi kazandım, bir rehber yazabilirim.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 25 Mart 2026 #4 kompetankedi dedi: Root erişimi kazandım, bir rehber yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz Artı 0 Eksi
kompetankedi dedi: Root erişimi kazandım, bir rehber yazabilirim. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz