HG810Hv6-10'u devre dışı bırakıp SPF kullanmak mümkün mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rodvay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 40

Rodvay

Üyecik
Merhaba.

Süperonline'ın bağladığı modemden sizler sayesine kurtuldum. ASUS RT-BE58U kullanıyorum şu an. Fakat bu GPON'dan kurtulmanın bir yolu var mı acaba; SPF üzerinden? Merak ettim.

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-10-04 at 19.53.18.webp
    253,4 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba.

Superonline'ın bağladığı modemden sizler sayesine kurtuldum. ASUS RT-BE58u kullanıyorum şu an. Fakat bu GPON'dan kurtulmanın bir yolu var mı acaba; spf üzerinden? Merak ettim.

Teşekkürler.

Var ama zor.

Merhaba.

Superonline'ın bağladığı modemden sizler sayesine kurtuldum. ASUS RT-BE58u kullanıyorum şu an. Fakat bu GPON'dan kurtulmanın bir yolu var mı acaba; spf üzerinden? Merak ettim.

Teşekkürler.

Hocam öncelikle arayüze girin. Router yerine kabloyu PC'ye takın.

Var ama zor.

Hocam öncelikle arayüze girin. Router yerine kabloyu PC'ye takın.
şifrede bu telecomadmin admintelecom

Merhaba.

Teşekkürler.

Hocam ama pek bir şey değişmez böyle kullanın gerek yok bu arada bir bilgi ONT'ye telecomadmin admintelecom diye giriş yaparsanız birkaç sekme daha açılıyor arkada yazan kullanıcı adından daha fazla ayar.

Üstad ben bot ssitemi kuruyorum pc ye bu darboğaz muhabettinden şüphelendiğimden böyle birşey mi yapsam acaba dedim araştırıyordum yani.

Sistem 3 4 saat sıkıntısız çalışıyor sonrasında dalgalanma oluyor ve botlardan bazıları devre dışı kalıyor.

O zaman yapabilirsiniz 1 gigabitmi kullanıyorsunuz.

SFP yerine 2.5G destekli vsol ONT kullanmak daha mantıklı.

O zaman yapabilirsiniz 1 gigabitmi kullanıyorsunuz.

SFP yerine 2.5G destekli vsol ONT kullanmak daha mantıklı.
1 gbit kullanıyorum öneri bi cihaz varmı hocam bu konuda biraz cahilim

superonline da çalışsın şu Gpon dan bi kurtulayım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…