Tam S12 Ultra onerecektim ki planar istemedigini gordum. O zaman geriye iki secenek kalıyor butceyi cok asmamak suretiyle.
Ziigaat lush, eger notral bir ses tonu istiyorsan uygundur. Daha fazla bass istiyorum diyorsan da 2K farkla Arcadia'yi tavsiye ederim. Ha, ben bu kadar ciksam ziigaat Odyssey 2 alirdim. Tam isteklerine uyuyor. Muzik turleri uygun dinlemene gore.
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Ses kartin iyiymis bir de. Guzel esleseceklerine eminim.