Çözüldü Hi-Level Ultra SSD'nin sıcaklığı artmıyor ve azalmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8461
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8461

Uzman
Elimde Kioxia SSD ve Hi-Level Ultra SSD var. Kioxia SSD'imin sıcaklığı artıp azalıyor ama diğer SSD'min sıcaklığı sabit bir şekilde 33°C'de kalıyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Çözüm
Bunun nedeni Hi-Level ve Camışın Eşşeği gibi SSD markalarının SSD içine gerçek bir ısı sensörü koymamaları. Sabit bir değer atayıp sürekli onu raporluyorlar. Hi-Level aslında yanlış marka ismi. Low-Level olmalıymış.

Bunun nedeni Hi-Level ve Camışın Eşşeği gibi SSD markalarının SSD içine gerçek bir ısı sensörü koymamaları. Sabit bir değer atayıp sürekli onu raporluyorlar. Hi-Level aslında yanlış marka ismi. Low-Level olmalıymış.

Çözüm

Keşke gidip Hi-Level SSD almasaydım, bilseydim ama bilmiyordum. Hi-Level 120GB SSD'min kendi kendine yanmasının sebebi ısı sensörü olmamasıymış demek ki.

Elimde Kioxia SSD ve Hi-Level Ultra SSD var. Kioxia SSD'imin sıcaklığı artıp azalıyor ama diğer SSD'min sıcaklığı sabit bir şekilde 33°C'de kalıyor. Bunun nedeni ne olabilir?

Eki Görüntüle 132131
Çünkü sensör yok ki, ayrıca Recep abi haklı firmanın ismi "Low-Level" olmalıymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…