- Makaleler
- 2
Evet ama fiyat bütçenin üstüne çıkıyor.
Evet ama fiyat bütçenin üstüne çıkıyor.
Açıkçası Gravix-5A daha mantıklı bir tercih olur.Hazır sistem olarak benden daha iyi öneriler gelir pek hakim değilim hazır sistemlere.
RAM'i TwinMOS 2x16 seçtim işlemciyi 7800X3D seçtim.
Toplamda 66K. Soğutucu hakkında bir bilgim yok.
Açıkçası gravix-5a daha mantıklı bir tercih olur.
Attığınız sistemde SSD 500GB.
NV3'ü ekleyince diğer özelleştirmelerle beraber 68.000 küsur oluyor. Ayrıca soğutmada pek tercih edilir bir model değil.
İlk karar verdiğimde ön bir hazırlık olarak forumu incelemiştim. Önerdiğiniz linkteki koda sahip kasayı çok görmüştüm. Özelleştirmenizide dikkate alarak bunu bir köşeme not ettim. Teşekkür ederim.
Çok bakınmadım ancak bütçenize uygun olarak Ryzen 5 7600 ya da Ryzen 5 7500f işlemcili ve RTX 5070 ekran kartlı sistemler rahatça bulunabiliyor gibi gördüm. Aşağıya da bu özelliklerde bulduğum bir sistemin linkini bırakıyorum, özelleştirme olarak da bellek miktarını 1x16GB yerine 2x16GB (toplamda 32GB) tercih etmeniz çok iyi olacaktır. Anakartı da B650M olan bir model seçerseniz daha mantıklı olur.
RTX 5070'in BF6 performansına da aşağıdaki videodan bakabilirsiniz
Bütçenizi yükseltmeniz durumunda da işlemcinizi yükseltebilir ya da ekran kartı 5070 Ti olan sistemlere yönelebilirsiniz.
5.000 TL farkla dediğiniz gibi etki ediyorsa göz ardı etmem. Sitelere bakarken Gaming.gen.tr'nin “pro kablolama” ve “performans ayarları”nı ücret karşılığında yaptığını gördüm. Bu çok fazla işime gelir. O bilgi birikimi bende yok malesef. Öncelikli olarak bu siteye daha yakınım. Final olarak bu yorumunuza istinaden Gaming Gen'den bir link alsam harika olurdu.55.000 TL'ye R5 7600 alacağına üstüne 5.000 TL daha koyup R7 7800X3D alabilir. 3D işlemciler oyun performansına mükemmel etki ediyor. Demiş zaten performans artışı olursa yükseltirim diye.
5000 tl farkla dediğiniz gibi etki ediyorsa göz ardı etmem. Sitelere bakarken gaming gen tr nin “pro kablolama” ve “performans ayarları” nı ücret karşılığında yaptığını gördüm. Bu çok fazla işime gelir. O bilgi birikim bende yok malesef. Öncelikli olarak bu siteye daha yakınım. Final olarak bu yorumunuza istinaden gaming gen den bir link alsam harika olurdu.
Burada da dediğim gibi R7 9700X alırsanız bütçeyi 7.000 TL yükseltip, performansa tam etki eder.Bütçeyi 7000 TL daha çıkarma imkanınız varsa 7 9700X daha iyi bir tercih olur işlemci tarafında.
Bilgisayar toplamayı neredeyse tüm markalar yapıyor zaten. Sizin yapacağınız tek şey Windows kurmak.Sitelere bakarken gaming gen tr nin “pro kablolama” ve “performans ayarları” nı ücret karşılığında yaptığını gördüm. Bu çok fazla işime gelir. O bilgi birikim bende yok malesef. Öncelikli olarak bu siteye daha yakınım. Final olarak bu yorumunuza istinaden gaming gen den bir link alsam harika olurdu.
Çok teşekkür ederim öncelikle. Linklerdeki AMD ile NVIDIA ekran kartı arasında uçurum var mıdır? NVIDIA teknoloji ve yazılım olarak daha fazla güven veriyor açıkçası. İki kartı kıyaslarsak hangisi daha iyi denebilir? Çünkü bütçeme en yakın sistemler bu linklerdeki gibi duruyor. Siz hangisini tercih ederdiniz?2K çözünürlük ultra ayarlar diyorsan 5070 Ti ya da 9070 XT senin ihtiyaçlarını karşılar. İşlemci 7500F seçilebilir bütçeyi aşmamak için.
https://www.gaming.gen.tr/urun/6860...c-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ RAM 2x16 seçilebilir.
9000 serisi hatalarla dolu. Alınmaz. 5070 ya da 5070 Ti daha mantıklı.Çok teşekkür ederim öncelikle. Linklerdeki AMD ile NVIDIA ekran kartı arasında uçurum var mıdır? NVIDIA teknoloji ve yazılım olarak daha fazla güven veriyor açıkçası. İki kartı kıyaslarsak hangisi daha iyi denebilir? Çünkü bütçeme en yakın sistemler bu linklerdeki gibi duruyor. Siz hangisini tercih ederdiniz?