Anladım hocam tekrar teşekkürler :)

Guc kaynaginin hangi marka ve setrifikasinin ne olduguna da bak. Genelde hazir sistemlerde kasayla beraber pek iyi olmayan PSU koyuyorlar.

Sistem tam olarak bu hocam.

30F87E0A-4678-4B8F-A6F3-9AD5FC05B198.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam. RAM'lerde RGB isterseniz özelleştirmelerden aynı RAM'in RGB'lisini seçebilirsiniz.
Olabilir evet ama çok cıvıl cıvıl olsun da istemiyorum. Bizim seçtiğimiz kasa 750W PSU ile gelecek. Ekran kartını V1 yaptığımız için onun infosunda 850W yazıyor bir sıkıntı yaratır mı 750W olan? Diğer 2 seçenek 850 olanlarda 360mm ön 240mm üst şeklinde. Seçtiğimiz 360mm'ye 360mm, çok iyi yani ama 750W problem yaratır mı?

Olabilir evet ama çok cıvıl cıvıl olsun da istemiyorum. Bizim seçtiğimiz kasa 750W PSU ile gelecek. Ekran kartını V1 yaptığımız için onun infosunda 850W yazıyor bir sıkıntı yaratır mı 750W olan? Diğer 2 seçenek 850 olanlarda 360mm ön 240mm üst şeklinde. Seçtiğimiz 360mm'ye 360mm, çok iyi yani ama 750W problem yaratır mı?
Sistem toplam 550-600W güç çekiyor hocam. Yeter yani.

Süper o zaman hiç bir soru işareti kalmadı. Yardımlarınız için baş tacısınız hocam. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar.
Rica ederim hocam. İsterseniz monitör, klavye ve mouse düşünceniz olursa yeni konu açarak bakabiliriz 😊 İyi günler.

Rica ederim hocam. İsterseniz monitör, klavye ve mouse düşünceniz olursa yeni konu açarak bakabiliriz 😊 İyi günler.
Onları idarelik alacağım ileride güncelleyeceğim şimdilik temel önemli :D
onları idarelik alacağım ileride güncelleyeceğim şimdilik temel önemli :D
RGB RAM'lerde renkler düzenleniyor mu yoksa standart ışıl ışıl mı hep :D

FSP, Tayvan mali PSU ureticisiymis 80 + Bronze 750W moduler kablo. Guzel gule gule kullanin.